Nbnbn adaatadmr adaatadmr bende altı haftalığım bulantılardan yemek hiç yiyemiyprum şu bile içemiyorum bunlar ne zaman geçecek sizce ve duygusal değişiklikler çok yaşıyorum
Ebrarbusramelekler Nbnbn benim 15 haftaliga kadar sürdü çok zor du bunyeden bünyeye fark ediyi belki sizin ki daha erkek bitebilir bulantilar. 17 haftalığımm çok nadir de olsa var bulantim ama buna çok şükür zorlu süreci atlattım. Rabbım yardımcın olsun sabret
Tugcetsn adaatadmr 19 haftalık gebelik ve kusmalarım yeni bitti diyebilirim Allah sabır versin çok zor kusmak 🤲🥹
Hafsa___ Nursemom_ adaatadmr o haftalar baya zor ama çok sürmez yani umarım ben 16 haftadayim daha iyi hissediyorum
drdane09 Sanırım ben şanslıyım ne bulantı ne tiksinme hamile olduğumu unutuyorum bazen aman maşallah 😂🧿 11+3 den selamlar 🫶🏻
Ceren_38 9 +2 yiz bizde ikinci gebeligim ilk gebeligimde 12 haftalık düşük yaptım bebekte anensefali vardi bu gebeligimde de aynısı olacak korkusu var ilk çocuk olacak inşallah 28 marta doktor randevum var tedirginim biraz
Tuom Mervenr00 bende 22+4 üm canım bende de arada sanki sağ da bazen solda toplanıyor sertleşiyor karnım birde aşırı sırtım omuzlarım belim ağrımaya başladı hemen bi iş yapsam yoruluyorum sanki ama şükür iyim yine de 1 martta detaylı renkli ultrasona gireceğim siz girdiniz mi acaba ??🎊
Mervenr00 Tuom toplanma bende de oluyor ama o sırada kasıklarım ağrıyor sanki ağırlık öyle çok oluyor ki otursam da uzansam da rahatsız ediyor..ben de daha girmedim detaylıya ama randevu aldım martın 3unde giricem inşallah:)
mom-2024 adaatadmr tam 13 haftalığız. Hamileliğimin başından beri çok iyiyim canım yavrum hiç yormadı beni🥰. Zaman zaman agresif oluyorum sadece o kadarda olsun 😂