Ressammom Kızlar 38+3 te yani 1 Mart cuma günü bebişime kavuşacağım inşallah Martı açıyorum devamı sizde😂 çok heyecanlıyım ilk bebeğim🩵 Sizde durumlar nasıl aranızda spinal anestezi olan var mı önerileriniz nelerdir sohbete ihtiyacım var🥹
AsELinAnneSi__ Ressammom Sağlıcakla kavuşun inşallah bende spinal oldum bol bol yürümek biraz zorlayıcı olsada çabuk toparlanmak için önemli nescafe ve bitter çikolata iyi gelmişti baş ağrıma zaten çok şiddetli bir ağrı olmadı ☺
Ressammom ulkuerdogann Hakkımızda hayırlısı inşallah mama aldınız mı? Sütüm gelmez diye almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum
Masal12345 Derara doğumum sezeryandı 38 6+'da sezeryan oldum erken değil mi sizin ikinci gebeliğin benim şu anda acaba kaçıncı haftada alırlar Bir doktora sordum yine 39 dedi ama
Sumeyye_g Ressammom darısı başıma eğer 38 haftalık derse 8 mart istiyorum bende bakalım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Melikeomr 1 martta ben de spinal sezaryenle kızıma kavuşucam nasipse.37+6 haftalik olacak.daha once 1 spinal 1 genel anestezi oldum bu kez yine spinali tercih ettim daha rahat olmuştu
Ressammom Melikeomr Daha önce deneyim yaşamış olmanızdan dolayı rahatsınızdır ben ilk defa anestezi alacağım bu konuda çok tedirginim korkum var ama yapacak bir şey yok cesaretimi toplamaya çalışıyorum 🥹
Kubra55555 Melikeomr sezeryan bahsedildiği kadar zor mu ya bende ilk doğumumu yapacağım sezeryan düşünüyorum
Seymaaydn 36+4 deyizzz 15 Mart sezeryan tarihi aldık bizde 39 da olacak doğummm ağrısız acısız doğum yaparız inşallah Ressammom
ulkuerdogann Ressammom evet aldım koydum çantaya oğlum da almadım yine sezeryan dı sarılık oldu hastanede yattı şimdi koydm
Seval88 Ressammom Ben aldım ilk 2 çocuğumda da kullanmıştım ilk 10 gün 20 şer ml azar azar verdim sarılık olmasın diye sütüm de gelmişti ama yetersiz oluyor tok olunca sarılık olmuyor zaten 10 günden sonra çoğalınca gerekte kalmıyor
Kahverengi Ressammom kaçıncı haftada gün verdi acaba benim ilki acil sezeryan olduğu için gün kaçıncı haftada veriyorla bilemiyorumda 😊
ParodiMom 35+5 14 Mart tarihini verdi doktorumuz çok heyecanlıyım genel anestezili sezeryan olacak nasipse iple çekiyorum olsun bitsin ve meleğime kavuşmanın sevincini yaşayayım hamilelik 3 yıl gibi geldi