TugbaaGunaydn Valla bende hiç kilo almamama rağmen yürüyemiyorum artık 5 dk ayakta kalsam hemen oturasım geliyor. Hiçbişey yapamıyorum 37+6 yım. Hep böyle kalacam diye korkuyorum artık😢
Rabia41- TugbaaGunaydn Benimde öyle yürüyüşüm değişti bacak aram ve kalça kemiklerim ağrıyor, yürümeye zorluyorum kendimi ama çok yorucu, artık içimden çıksa da rahatlasam diyorum ama 40 haftaya kadar beklerse işimiz zor
TugbaaGunaydn Benim sanırım en geç pazartesi sezeryan olacak nasipse. Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inş. Gerçekten son haftalar zormuş. Oraya dönüyorum buraya dönüyorum olmuyor valla😢
Rabia41- TugbaaGunaydn Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın , siz bitirmişsiniz bile doğumdan sonra da iyi olursunuz inşallah 🌸
Rabia41- Sevde96 İnşallah bir kaç kişide öyle dedi insan tabi inanamıyorum hep böyle kalacak gibi hissediyor, ağlayacam neredeyse artık Allah yardım etsin
Merve95281 Haftayım bende. Ya vallahi yoruldum cidden yoruldum ne kadar yatsam da uzansamda sporda yapsam yok kaburga ağrısı sırt ağrısı uyuyamama. Mide yanması mahvoldum artık. Gercekten bebek bakmak daha kolay gelecek bence cünkü en azından fiziksel olarak iyi olacağım
Rabia41- Merve95281 Vakitlice doğum olurda İnşallah rahatlarız, doğursam bebek bakmayı dert etmiyorum, hamilelik daha zor gibi
Merve95281 Rabia41- vallahi insallah hepimize hayırlısı olsun. Bedenimin sadece kendime ait oldugu zamanların kıymetini anladım. Annelik zor iş oturma pozisyonun bile ona göre. Bi lokma bisey yiyemiyorum devamlı sıkıştırıyor cünkü