Burcu-2634 Nur-sahin ben kızıma da şimdi ki bebişime de önce Allahtan sonra hayıt macunu sayesinde hamile kaldım ben hayıt macununu vesile görüyorum 🥰
Burcu-2634 Nur-sahin Instagramdan nihalin bahçesi sayfası var ordan Nihal hanım işin de çok uzman Allah bir değil bin kere razı olsun 🤲 ben iki hebeliğimde de birer ay kullandım 1.5 2 ay sonra hamile kaldım ikisinde de
Dunyammmm Burcu-2634 Ay bendeordan aldm bu ay kullanmaya başlayacağım insalh faydasını gorurum Bende 😍 sizin yorumunuzu görünce Bi mutlu oldum belki banada bu macun vesile olur diye 🤭
Nur-sahin Burcu-2634 bende aktara yaptırdım insallah faydasını görürüm canım ben birde caylarini iciyorum hayit tohumu civan perçemi aslan percesi testere disi otu limonlu melisa demleyip iciyorum hepsini karistirip
Burcu-2634 Dunyammmm herşeyin başı tabi ki inanmak bide düzenli kullanmak lütfen düzenli kullanın ve umudunuzu hiç bitimeyin elbet birgün diyin hep ben öyle yaptım 🥰🌹
Dunyammmm Burcu-2634 Amin insalah ❤️ ekstra bir faydası oldumu yada sizde gordunugunhz farklı belirtiler acaba
Nur-sahin Burcu-2634 anladim canım aktardan alinca adet duzensiz felan deyince cayda verdi iciyorum bakalm insallah faydasinu gorurum
Gndem Burcu-2634 c life içinde hayıt bal birkaç şey var imstagramdan bakın isterseniz whatsap grubu var hatta haberleri oradan da paylaşıyorlar ben de bir haftadır başladım