Aylinalacam Twochildren canım bilmiyorum ondan soruyorum nst kaçıncı haftada oluyor ben 30 a girdim 😊
hunilimom Twochildren olabilir acı eşiğin yüksek olabilir bende 100 e vuran sancolarda pek bişe hissetmiyordum arası uzundu sancıların
Twochildren mimikii yok bakmadılar çünkü bişey hissetmiyorum yürüyüş yap bol bol dedi sadece eve geldim 😀
Twochildren Busra221 evet inanır mısın başıma ağrılar giriyor son bir haftadır onu da söyledim strestendir parol içebilirsin dedi :( bana yine normal yolları gözüküyor Allah hepimize yardım etsin
Busra221 Twochildren neden kötü geçti dikişmi suni sancı falan mıydı. Amin amin senin de Allah yardımcın olsun devlette yaparsan zaten normal olur herhalde isteye bağlı sezeryan almıyolar
Twochildren Busra221 suni sancı evet suyumda bitmişti kuru kuru zorla yaptım :( özele verecek param yok valla 30-40 arası değişiyor devlette doğurcam mecbur inşallah bu kolay olur bari hepimiz için bir sancıda hayırlı doğumlar olsun 🙏
Twochildren Aylinalacam daha erken gibi senin için ancak 1 ay sonra başlarsın nst çekilmeye Allah kolaylık versin hepimize 🙏
Aylinalacam Twochildren teşekkür ederim ilk hamilelik ondan bilmiyorum 🤦♀️ senin baya az kalmiş sağlıkla kavuşursun inşallah 🙏🥰