Belirtilerinizi yaşadığınız durumları paylaşalım lütfen🫶🏻
14. Haftada olanlar🥹
Canım bende ki belirtiler bitmedi başından beri halsizlik miğde bulantısı devam ediyor şuan da aşırı derecede migdem ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten sende durumlar nasil
Zeynep0830 bizde 14. Haftadayız soda iç iyi gelir denedinizmi hiç
Soda içiyorum doktor renie Duo verdi onu içtim bana mısın demedi bir gün çok iyiyim bir gün çok kötüyüm ne olacak bilmiyorum inan gebelik sevinci yaşayamıyorum sadece sağlıklı doğsun hayırlı evlat olsun diyorum 4 gözle doğumu bekliyorum
Zencefil yiyin diyorlardı onu denicem sabah inşallah iyi gelir . İçim yanıyo benim ya soğuk soğuk şeyler yiyip içesim geliyo sürekli
Tip1_anne ara ara baş dönmesi oluyor bende ilk haftalarda hafif mide bulantısı vardı şuan tamamen geçti diyebilirim mide yanması oluyo arada. Bazen çok enerjik bazen çok halsiz hissediyorum. Birkaç gün önce karnımın aynı noktasında üst üste 2-3 gün pıt pıt bi şey hissettim ama hareket mi karın için kası mı emin değilim çok erken sanki hareket için. Bugün aniden kalkarken karnıma bıçak saplanmış gibi bi ağrı girdi sonrasında geçti ama huzursuz oldum şimdi de uyandım vajinada batma hissi var başına gelen var mı ciddi bir şey mi acaba ilk hamileliğim bu
deryaa_milena banada daha demin aynısı oldu dedim forumlara bakıyom belki aynısı olan vardır diye sizi şimdi gördüm . Ben şok tedirgin oldum 2 marta randevu aldım valla gidicem mecbur çok stres yaptım ya inşallah büyüdüğü için oluyordur bu şeyler
deryaa_milena haber veririm sizede neden olduğunu bide belim ve kasık ağrım var . Geçen gittiğimde sordum doktora kaşık ağrısını normal rahim genişlediği için kaslar gevşiyor kasılıyor dedi . İnşallah bu olanlarda büyümeden kaynaklıdır . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Tip1_anne inşallah öyledir tedirgin oluyor insan bebişler sağlıklı olsun yeter 🤗
Tip1_anne amin 🤲 ben de büyümeden kaynaklıdır diye düşündüm bir de aklınızda bulunsun ben ağrım olduğunda komşunun bebeğini almıştım kucağıma birkaç kez bi şey olmaz diye bebek ama 12-13 kilo yine de belki ağır kaldırdığım için olmuştur diye düşündüm bugün ağrım sancım yoktu şükür
Tip1_anne bu aralar mide ve yemek borusu yanmam başladı. Özellikle akşamları oluyor napsam geçmiyor. Bir de çok yersem son lokmamda kusuyorum. Ya da o an bişey yiyorum diyelim bi anda öğürüyorum midem kabul etmiyor sanki kusuyorum. 3.5 ay hiç yaşamadım şu an yaşıyorum. Anlamadım neden böyle oldu.
deryaa_milena merhaba bu gün bebeğimi görmeye gittim ve bu olan şeyler çok normal bel ağrısı kasılma batma vs olabiliyo dedi
Tip1_anne teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙏😊