Ask_ 9 haftada olanlar gelin bir konusalım ne gibi belirtileriniz var yada yok benim hiç belirtim yok yani 2 hafta once vardı ama suan sadece göğüs dolgun ve bel ve ara ara kasık agrıaı vr ama cok degıl
Xmom Ask_ kilo almadım ama belim kalınlaşmış.. sancim var ve çok çabuk yoruluyorum. İlk cocugumda hiç yaşamadığım şeylerdi
Yildizzd Ask_ Aşırı bulantı var ve koku hassasiyeti. bulantı ilacı kullanıyorum göğüslerim hassas ve kasık- bel ağrım oluyor 9+3 teyim
Kevser2478 Selam bende 9 dayım hiç belirtim yok sadece göğsüm dolgunlaştı,bide biraz kilo aldım gibi hissediyorum
Ask_ Kevser2478 vallahi heralde anladıgım kadarıyla herkesın belırtılerı kısmen aynı herkes de aynı belirtileri yasamıyot demekkı
Maviii_98 Ay inşallah kusma bulantınız fln olmaz bende o haftalarda öyle diyodum sonra Bi kokuyla aniden geliyo ya da bi sabah aniden gerçekten insan Bi tuhaf oluyor
Ya_Sa Bende 9 dayım ve kusma yok ama her şeyden midem bulanıyor belim kalınlaştı sivilceleniyor yüzüm bakalım ne olacak 😅
Rabiaates1105 Kızlar benim 9. Haftaya girene kadar hem bulantı hem kusma hem kasık ağrısı hepsi vardı 🥺 bugün 10 haftalık olduk sadece hafif bulantı kaldı o kadar 🥰 inşallah sizin de rahat geçer 🫶🏻
Ask_ Rabiaates1105 benimde belirtiler cok ken bir anda kesilmesi yanı azalması acaba kalp atısı mı durdu sorunu gelıyor aklıma allah korusun yarın gidicez kontrole cok panık oldum
vezozcan Rabiaates1105 bende aynıydim şükür bu hafta iyiyim 5 kilo verdim şimdiye kadar halada iştahsızlık var bisey yiyemiyorum pek
Rabiaates1105 Ask_ neden en kötüsünü düşünüyorsunuz ki 🥺🥺 hormonlarımız sürekli değişiyor, o yüzden belirtiler bazen sık yaşanıyor bazen yaşanmıyor. Belirtileri çok olup da bebeğinin kalp atışı duran da çok. Bence pozitif düşünün, veren de Rabbim Alan da 🙂
Ask_ Xmom bende bir anda yoruluyorum bu arada aslında bir cok belirtiyi yasıyordum ilk zamanlar yogun bır sekılde ama duraksadım sankı o yuzden sormak ıstedım buna ragmen hersey normal oluyor mu dıye
Rabiaates1105 Ask_ vezozcan belirtiler azaldıkça toparlarsın inşallah canım, sağlıklı olsunlar da 🫶🏻❤️
Xmom Ask_ belirtilerden belli olmuyor inan kizimda mide bulantısından duramıyordum bu sefer hiç yok ben de korktum ama kimi hamileliğin çok rahat geçiriyor
Ask_ Rabiaates1105 doğru söylüyorsun ama sanırım panik oluyorum yersiz yinede tesekkur ederım dusuncelerin için
Rabiaates1105 Ask_ haklısın tabi bazen insanın içine kurt düşüyor, ama izin verme. Benim de kontrolüm yarın. Güzel sonuçlar alalım inşallah canım 🫶🏻❤️ sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun 🐣