biranne__ Bu çizgiye göre cinsiyet teorisi varmış. Aşağıda olunca kız, yukarda olunca erkek derlermiş. Ne kadar doğru tartışılır tabi hurafe sonucunda. Tutan var mı peki? Onu merak ettim…
Ayisigi23 biranne__ ne kadar işine yarar bi bilgi olur bilmiyorum ama benim çizgim aşağıdan başladı doğuma kadar yukarı çıktı. Kızım oldu.
seymaa7 biranne__ ay cinsiyet erkek ama benim karnımda belirgin bir çizgi yok sadece vajinamın tam üstünden göbeğime uzanan koyu bir çizgi var ama karnımdaki silik alt kısımdaki koyu çok kötü duruyor anlayamadım 🤦🏻♀️
maviiiss biranne__ 27 haftalığım cinsiyetimiz kız Benimde o çizgi göbek deliğimin altından doğru var üstte yok bişey
biranne__ maviiiss hm benimkide öyle çıkmış bakalım kız mı çıkacak 😅 bi hafta sonra öğrenicem inşallah
ikiprensannesi53 biranne__ iki gebeligimde de asagidaydi ve oğlum oldu niye cinsiyet peşinde kosuyorsunuz zamanı gelince zaten ogrenilcek bunun yerine hayırlı ve sağlıklı olması için dua edin
biranne__ ikiprensannesi53 cinsiyet peşinde koşmuyorum tabikide benim için sağlığı daha önemli. Ben şuraya azcık eğlenelim diye paylaşım yaptım. Ne alaka Allah aşkına…
mervemurat16 biranne__ benim çizgim 10.cu haftalarda çıkmaya başladı karın altından başladı ve kızım oldu