KlncA Ebru- ben Lcw ve HM den alışveriş yaptım sadece. Zaten çok bişey almadım 3 hamile pantolonu, 3 gömlek, 1 kazak, 1 sweatle bitiriyorum inşallah hamileliği ☺️
Nursen21 Ebru- ben almadım pek birşey eskiden kiloluydum verdim şimdi o kilolara daha gelmedim yani üzerime oluyorlar gerek duymadım bu yüzden
Ebru- KlncA Ya hamile pantolonu evet lcw nin güzel bende onlardan 2 tane aldım 😁 ama böyle elbise falan istiyorum da pek güzel bir site de bulamadım henüz
Yalinn8 Ebru- evet olabilir, ben de lyn devon die bi magazaya denk gelmistim birkac elbise alabildim sadecee😉
mrsdoruk Ebru- canım tayt giymeyi seviyorsan bence tayt al rahat oluyor. Ben 2 tayt üzerine de lcw ya da hm’den tunik şeklinde kıyafetler aldım rahst oluyo açıkcası 😊
Ebru- mrsdoruk Evet canım bende şuan tayt pantolon giyiyorum gerçekten çok rahat. Ama elbise de hamilelerde çok hoş duruyor ☺️ Hep görüyordum hamilelerde ama şimdi kendime bakıyorum yok
Zeynpatak Ebru- hamilegmin basindan beri en cok severek giydigim sey hamile tayti ve tunik baska da bsey almadim henuz . 19. Haftadayim . Ama trendyolda guzel hamile kiyafetleri var canim bakabilriisn
Nursen21 Ebru- ama ben 4-5 inci ayımda çok kilo aldım bir ayda 3 kilo aldım sonra dizginledim ama şimdi yemeden alıyorum sanki