neseli96- Kızlar çikolata yaptıracağım kutulu isimli de sizce siparişini versem mi şimdiden tam 32 hafta oldum bugün şunun şurasında 4 5 hafta kaldı sezeryan olacağım ama bilemedim şimdi mi yaptırsam bir iki hafta sonra mı
Alynq neseli96- bence erken değil ben şu an 26+4 üm tüm eksikleri bitirdik şükür. 33 34 haftalarda kapı süsüydü çikolatasıydı halletmek istiyorum çünkü son haftalarda canım burnumdayken onlarla uğraşamam
neseli96- Yazmelegi_ bana da öyle geliyor ne olur ne olmaz son haftalarda heyecan telaş ağırlık çöküyor oturmak bile zor geliyor şimdiden halledeyim
Kardelen12 Havalar çok sıcak olmadı işin birşey olmaz büyük ihtimalle serin bir yerde muhafaza ettiniz sürece
neseli96- Sena19 Denizli’de oturuyorum burada çok meşhur hacı şerif var bilmiyorum duydunuz mu helva çikolata vs baya geniş iş yapıyolar internet sitesinden yaptıracağım çikolataları mükemmel oluyor üstünde figür ve isim yazan ister kutulu ister kutusuz belirli adetleri var 50 70 gibi gibi sipariş verebilirsiniz setleri de var kolonya şu bu vs hoş biz hep oradan alıyoruz çikolata tatlı vs
myavocado neseli96- Yaptırın bence ya, zaten benim tahminim siparişin hazırlanması, gelmesi de bir haftayi filan bulmaz mi ki? Erken olmaz, ben nikahım için iki üç ay öncesinde şekerleri sipariş etmiştim mesela hiç sıkıntı olmadı.
MorKelebek54 neseli96- kiz nence gec bile kalmksisn ben 30. Haftamdayim 25. Haftamdan beri bakiyorum bu hadta siparis vericem insallaj