Bskrt Selinayaz geçen ay 10 gün 40derecede yaktık 280 geldi Bu ay da yine 40ta yandı hiç kapatmadan 460 tl geldi🤭
Buseamaikizlerburcu Selinayaz %10 indirim geldi ocaktan sonrasi icin bakalim artik kac gelecek cok buyuk indirim deilde hic yoktan iyidir hep yokluk gore gore artik bu rakamlarada sevinir olduk cok zor gecim ya valla
Nursen21 Bskrt çok gelmiş bizim 40-45 gibi yakıyorlar (merkezi sistem) 270 geldi bu ay 350 gibi bekliyorum açıkçası
Slc Yaseminmericli baş çevresi günden güne büyüdü 2 hafta büyüktü 3 e çıkıyordu beklerse daha sıkıntılı olabilir solunum sıkıntısı yasaya bilir ddi 38 5 te aldı
ZarifeKaraduman 184 tl geldi bize de. gece falan kapatıyorum ama ya daralıyorum ben oyuzden veya evden çıkarken falan kapatıyorum 🙂
bsrm Mevaninannesiii en az 4 petek yanmasi gerekiyomus bildgm kadaryla az petek yaksanizda yinede fazla gelir. Ogrenciyken soylemislerdi bizede.
ezgms1 Mevaninannesiii kombinin devir yapması için en az 4 Petek açık olması gerekiyormuş ondan kaynaklı olabilir canım daha fazla yakıyor
Hulya06 Selinayaz Bizimkisi merkezi sistem 45 günlük fatura 160 tlydi.Ocak ayinda elektirik ve dogalgazda °\°10 indirim gelecekmiş