Betl35 Merhaba kizlar 11. Haftaya girdim çok şükür hftya ikili test için gidicem. Cinsiyet için de tahmin yaparım dedi doktorum. Siz kacinci haftada ogrendiniz ?
Gokce321 Betl35 11 ve 13 haftalıkken doktor kız dedi 16+4 te erkek olduğunu öğrendik 16 20 arası daha net öğreniliyor çoğu kişide
metemom_ Betl35 14. Haftada kendini sakladı iki kere ultrasona girdim doktor o kadar karnıma bastırdı salladı ama göstermedi bir ay sonra gideceğiz çalıyorum meraktan
Evhamlikurabiyeanne Bana doktorum 15 haftada tahmin yaparim 17 de kesin söylerim dedi bu carsamba randevum var devlette 14+5 olacagim adete göre 15+0 bakalim o doktor söyleyecek mi.Önceki hamileligimde 17 haftalikken ögrenmistim detaylida kesinlesmisti
gokcegn21 Evhamlikurabiyeanne ben şuan 10+6 haftalığim adetime göre devleten randevu aldım ozamana kadar 13+6 olacak sizce tahmin yapar mı
Evhamlikurabiyeanne gokcegn21 valla hic bilemiyorum ben de devlete ilk defa gidecegim özele gidiyorum normalde kaydim olsun gideyim dedim o yüzden bir tecrübem yok
Maviii_98 gokcegn21 ben 14 haftalıkken devlet şuan söylemek olmaz dedi söylemedi 15 haftaya girer girmez özele gittim söyledi görüntüsünü verdi erkekmiş bebeğim heralde kordonla karışır net olmaz diye söylemedi devlet bide duyduğum kadarı ile 17. Haftadan önce söylemiyomuş devlet bilmiyorum ne kadar doğru
gokcegn21 Maviii_98 anladım canm Benim bulunduğum bölgede özel hastane yok kliniklere de güvenmiyorum. O yüzden devlet hastanesi tercih ettim ama cinsiyetini çok merak ediyorum sabırsızım biraz ☺️
Maviii_98 gokcegn21 bende genel olarak devlete gidiyorum zaten ama arada eşimde görsün diye ya da şüpheye düşüren bir durumum varsa hemen gidebilmek adına özele gidiyorum. Benim doktorum söylemedi ama inşallah senin ki söyler 😊
gokcegn21 Maviii_98 inşallah canm ya bakalım ayın 11 nde randevu aldım söylerse yazarım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ne diyelim ☺️