Ebrarabla_06 Selamünaleyküm kızlar vefat eden bir tane akrabamız için cüz dağıtıyorum da bana birkaç tane alabilir misiniz
Ebrarabla_06 hirahamza65 hangi cüzü okuyacan ona göre vereyim gülüm Haci Mehmet adı oğlu yanarak can verdi oğlunun ardına dayanamadı oda vefat etti
birkizannesi21 Ebrarabla_06 ay içim yandı Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kalanlara Rabbim sabır versin inşallah
br2023 Ebrarabla_06 Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Rabbim cennetinde kavuştursun inş 🤲🏻 Keşke Kur’an okumayı bilseydm bende okurdum kusura bakmayın🙁
Ebrarabla_06 birkizannesi21 âmin inşallah canım benim çok büyük bir acıydı gerçekten de daha 40 yaşlarındaydı inşaat işçisiydi ve kulübede yanarak can verdi unutulmuyor acısı âmin inşallah canım benim🥰
birkizannesi21 Ebrarabla_06 tabi ya ölüm her yaşta zor özellikle genç ve ani ölüm olunca daha zor çok üzüldüm 😔
Ebrarabla_06 br2023 teşekkürler canım benim allah razı olsun inşallah dua etmen yeterli ki güzel kalbin ve güzel düşüncen için teşekkürler ❤