Lykiav Kızlar akşama gelin pastası yapmayı düşünüyorum. Ben normal keke 2 yumurta kırarım. Ama tarifte 4 yumurta diyor. 2 yumurtayla 4 yumurta arasında ki fark nedir.
Mutlumomm Lykiav normal kek ayrı pandispanya ayrı canım o yüzden 4 yumurta kullanılıyor ince olur pandispanya yoksa
MadameNoire Lykiav gelin kekine yag ile sut girmiyor o keki ıslatmak için yumurta lazım canım pişince sut ile keki de islatacaksin sonra muhallebisini üstüne dokuyorsun işte
MadameNoire Lykiav keki soğuduktan sonra delikler açıp bi bardak sütle ıslatarak sütü çekmesini bekledin mi muhallebiyi dökmeden canimm
Sumeyyesummer Lykiav kaç yumurta koydun? İlk kez yapıyorsan tarife birebir uysaydin. Şekerle yumusrtayida çok iyi cirpman gerek. Diğer mazalmeleri eklerken çok karıştırmamak gerek yoksa sönüyor kek
Semanur_02 Lykiav 2 su bardağı süt ile ıslatmalısın aşkım yarım saat dinlendir sonra muhallebisini dökün
Boncukk123 Lykiav bende kaç diyorsa bir düşüğünü yapıyorum keklerde de 3 diyor ben 2 koyuyorum yumurtayı ve şekeri çok iyi çırpıyorum diğer türlü koku yapıyor ben sevmiyorum