T-Mom Antalya Yıldız Medstar hastanesinde doğum yapan var mı tecrübelerinizi merak ediyorum. Arkadaşımın önerisi ile Fatih Hocaya gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama hastane konusunda bir tecrübem yok.
Aysee1123 T-Mom 4 ay önce orada doğum yaptım. Koray Duman dı doktorum. Doktorumdan da hastaneden de memnun kaldım ben. Hemşireler olsun, ebeler olsun ilgi alaka iyiydi yani benim açımdan
T-Mom Aysee1123 çok sevindim çok teşekkür ederim. Detaylı ultrasonu da yine aynı hastanede mi yaptırdınız acaba. İlk bebeğim olduğu için sürece çok hakim değilim
Aysee1123 T-Mom Hayır medstar yapmıyordu detaylı ultrason. Onun doktoru farklı oluyor. Memoriale yönlendirdi benim doktorum ama ben Vitalede yaptırmıştım
Kahramann07 T-Mom medstarda yapılmıyormuş beni de memoriale yönlendirdiler muhittin eftal beye yaptırdım memnun kaldım
Kahramann07 T-Mom 1 ay olacak hemen hemen yaptıralı 2700 küsur ödedim bir de tavsiyem 1 hafta 10 gün öncesinden arayıp randevu almanız normal muayene gibi hemen randevu vermiyorlar 1 hafta sonraya verdiler bana