Ezgicimm Kızlar merhaba, Konya için önerebileceğiniz kadın doğum doktorlarını belirtebilirsiniz benim için çok faydalı olur 🙏🏻
Babymom-s Ezgicimm medova aysel kamere gittim medicana tuğba tursunu birde meram akademi nihan tufan erdeni de çok duyuyorum gebelik olursa bunlara da gidebilirim
Babymom-s Beyzaanr doğum vs yaptınız mı nil hanımda aceba normal doğum yanlısı mı yaklaşımını merak ediyorum
Ezgicimm Babymom-s Medova ayşegül kebapçılar_ a muayene oldum. Çok tatlı, çok ilgili, çok pozitif bir doktor.
Ezgicimm Sevde11 ne yazık ki muayene için randevu oluşturmak çok zor. Yine de bir tane bulabilmiştik ama o hafta sonu da tatile gittiği için iptal edildi.:( en iyi doktor da olsa ulaşamadığım için şifalanamayacaktım o yüzden vazgeçtim bu doktordan
Babymom-s Beyzaanr tamam ben de gebelik düşünüyorum fakat dr konusunda kararsızım aysel hanıma gittim muayeneye . İlk çocuğumda da bikaç kez gitmiştim fena değildi ama telefon ile ulaşılmıyor odasını arıyorsun sekreteri ile ancak konuşabiliyorsunuz