RM0 umay_merve07 hayır ama ben orda yapmayı düşünüyorum doktorum Mustafa dinç çok memnunum hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim
umay_merve07 RM0 Bende Mustafa beye gidiyorum doğuma girmiyor sanırım başka dr yapıyor diye duymuştum
umay_merve07 Lavinia1924 Sezeryan olacağım bende genel bayılmıştım ilkinde buraya tayinle geldik o kadar tedirginim ki
RM0 umay_merve07 ben normal doğum istediğim için büyük ihtimalle nöbetçi doktor girecek doğuma zaten ebeler doğum yaptırıyor diye biliyorum
Lavinia1924 umay_merve07 doğum yaptınız mi bilmiyorum ama hiç tedirgin olmayın emin olun spinal çok rahat keşke ilkin de de böyle olsaymışm dedim
EY90931524 Merhaba bende 6 haftalık hamileyim. İlk kontrolüme yarın şehir hastanesine gidicem. O hastane hakkında bilgisi olan var mı
Ahsen07 EY90931524 canım bende şehir hastanesine gidiyorum doktorlar genel olarak iyi son 7 günüm kaldı bakalım bekliyorum ne zamn gelırse bebeğim
Lavinia1924 umay_merve07 korkmayın korkuyu atın kafanizdan 9 ay boyunca beklediğiniz miniginizi kucağınıza aldığınızı hayal edin emin olun hersey güzel olacak ilk bi 10 gün illaki zorlukları olur doğumdan sonra da ama geçiyor.
Lavinia1924 umay_merve07 sonda takılıyor ama benim hiç acimadi takarkende çıkarırken de önemli olan kendini sıkmaman kasmaman. Belden uysturmayada gelince sinek ısırığı gibi bi acısı var sadece