busduuk1914 Kızlar oğluşumun odasını tamamladık Haftasonu. Doğum çantamız da hazır. Nisanda doğum olcak inşallah 😍 Teyzesi duvarlarımızı şenlendirdi resimler ve stickerlarla. Nasıl olmuş sizce 🫶
Burcu-2634 busduuk1914 sağlıcakla büyüsün içinde cıvıl cıvıl oyunlar oynasın inşallah çok güzel olmuş 🙂🌹
Aysenur-0 busduuk1914 çok şirin bir oda rabbim bol kahkahalar atacağı sağlıklı huzurlu ömür boyu bereketli bir hayatı olsun inşallah
svdmm16 busduuk1914 benim oğlum 2.5 yaşında odasında bu kadar sey yok 😂 cok güzel olmus sağlıkla gelsin ☺️💕
Ayseazsoyler busduuk1914 çok şeker rabbim sağlıkla kucağına almayı odasında mutlu huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmesini Nasip etsin 🤲🏻
busduuk1914 Aysenur-0 aminnn daha güzelleri sizin bebişinizin olsun inşallah hep bol kahkahalı sağlıklı olsunlar 💕
busduuk1914 aktmr0 stickerları teyzesi aldı, linki yok ama yine trendyolda sim tasarım diye bi yerden aldığını biliyorum
biryetmezikincisiolsuun busduuk1914 maşaAllah barekAllah çok güzeel♥️ Oğlumun yatağıda böyle 4 yaşına giricek 7 aylıktan beri uyuyor maşaAllah taş gibi hemde çok güvenilir düşme derdi yok
busduuk1914 biryetmezikincisiolsuun teşekkür ederim, bende aynı şeyi düşünerek aldım içim rahat olsun istiyorum 😍