ozkangulkilic Ben ıslak mendil olarak sleepy yenidoğan kullanacağım ancak anlamadığım bir konu acemi olduğum için pembe rengi var sarısı var sadesi var filan hangi rengi alacağım yani aralarında ki fark ne ? Tamamen kokusuz ve parfümsüz olmalı hepsi aynı değil mi
yalandunyaa ozkangulkilic ilk 6 Ay e bebekteki pamuktan kullandım sonra molfix islak mendiniline geçtim tavsiyem bu şekilde yapın
Merve-betul ozkangulkilic sarı olan 40 mi 60 li mi ne pembe olan 50 li ben pembesini kullanıyorum 12 paketli stok çektim onu alabilirsin çok iyi olur bide yenidoğan için kare pamuk al
ozkangulkilic yalandunyaa ben hem pamuk hem ıslak mendil alacağım ikiside bulunsun pamuk hangisinden aldınız?
Ebru3457 Benim ilk gebeliğim bende sleepy ve uni baby arasında kararsız kaldım ama sonradan baby turco nun yeni doğan ıslak mendilini aldım daha kullanmak nasip olmadı bakalım
busaslan ozkangulkilic sleepy newborn eski ambalaji mavili gbiydi şimdi sarı olmuş ben onu kullandım oğlum 2.5 yaşında şuan hala da sleppyden devam ediyoruz
Ayseazsoyler ozkangulkilic canım ben ilk başlarda pamuk kullanıcam herkes ilk aylarda pamuk kullanımını tavsiye etti sonrası içinde uni baby pamuklarından stokladım 3 ve 6 ay sonrası uni baby ıslak mendillerinden aldım