eda_yaren14 Snemrcan Ben reglmden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım çıktı belirtilerin varsa yap hakkında hayırlısı olsun 🥰🙏🏻
Babyada Lykiav beklemekten yorulduk. Bende bugün sanki adet olacak olamıyor gibi bir şeyler var, belimde fena .normalde bir iki gün kala adetime olurdu belim hiç ağrımazdı. Bilemedim neye yorsam , belki de adet olcam 🥺
Lykiav Babyada benim belim hep ağrır şu anda ağrıyor o yüzden belirtiye yormuyorum. Bekleyelim bakalım size kaç gün var
Babyada Lykiav yarın yapmak çok istiyorum ama kararsızım ya, böyle negatif gören çok olmuş geç döllenmeyse ve negatif görürsem üzülcem 🥹
Babyada Lykiav belirtilerim arttı ama adetim dökülecek sökğlemiyor gibi alt karın kasık ağrım çok fena. Ama işte adet mi yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyoruz maalesef çok kararsızım 🥹 siz neye karar verdiniz
Lykiav Babyada benimde belim çok ağrımaya başladı. Kasıklarımda da ara ara ağrı var. Ama kızıma hamileyken adetim 7 gün geçmişti ve öyle test yapmıştım. O ağrı çok başka bu ağrı hafif. Bilemiyorum yani benimde ikinci olmasına rağmen negatif görmekten bıktım. Artık saldım yani adetin geçmesini beklicem. Sen hiç yapmadın herhalde yarın bir yap şansını dene. Ama moralini bozma benim kızımda geç döllenme olmuştu. Şansını dene bakalım
Babyada Lykiav ben ilk kez test yapacağım onunla heyecanı var evet biraz da sabırsız bir tipim ben 😅 inşallah gönlümüze göre olsun 🙏🏻❤️ gecikmeyi beklemek en güzeli sanırım kimyasal vs varsa da bilmemek, ama işte insan bekleyemiyor sanki garip bir his.