Busraa1905 amnehma böyle cünsiyet tahminini ilk dega gördüm. Ben çocuk gelişimi mezunuyum. Orda bir tane öğretmenim öğretmişti. Ona göre yapıyorum. Ama bir kaç tane soru sormam gerekiyor.
Yildizzd Cilginanne2bebeli68  Bakar mısın canım https://mutluresim.com/image/zX87LF
Busraa1905 amnehma son adet tarihini ,hamile kalmadan önceki son ilişki tarihi , adetiniz kaç gün sürüyor , adetiniz kaç günde bir oluyor?
amnehma Busraa1905 son adet tarihi: 29 aralık Hamile kalmadan önceki son ilişki tarihini bilmiyorum Adetim ortalama 5-7 gün arası sürüyor 30-40 gün arası bir döngü oluyor çok düzenli değil malesef ☺️ Bir tanede kızım var :)
Evinim Busraa1905 ayyy banada yapar misiniz son adet tarihim 27 ekim son ilişkiyi hatirlamiyorum adettim 5 gün sürüyor genellikle 28 günde bir adet oluyordum
Busraa1905 amnehma allah bağışlasın. Yani tarihlerinizi tam veremediğiniz için kesin birşey söyleyemiyorum maalaef. Çünkü tarih aralıkları baya var maalesef. Bu tarihlerle hesaplama yapsam bile doğru olup olmayacağını bilemem maalesef.
Busraa1905 amnehma bu formğlü 15 kişiye yaptım çevremden 3 tane bilemediğim çıkmıştır onlarda yanlış tarih verenler. Sizi de onların arasında saymiyim diye hesaplamadım 😊
Busraa1905 Zeyna27 8 ocak yumurtlama günün. 10 ocak son adet tarihin . Bu durumda Erkek diye tahmin ediyorum. Eğer yumurtlama gününüz olan 8 ocaktan 2 gün önce yani 6 ocakta bir ilişki yaşamış olsaydınız. Kız olma ihtimalli olabilirdir. Ama verdiğiniz tarihler erkeği gösteriyor. Cinsiyet öğrenince haber verir misin 😃
Zeyna27 Busraa1905 3 erkek 1 kız oldu farklı teorilerle bakalım 3 hafta sonra öğrenirim hemen yazacağım ❤️
Busraa1905 Lyhsce3386 1 ocak son ilişki tarihi olduğuna emin misiniz. Adetinize 7 gün kala hamile kalmış gibi oluyorsunuz bu durumda . Yumurtalama tarihiniz 23 aralık. 21 aralık son ilişki olsaydı kız bebek olqcak derdim. Onun dışında erkek derdim Şuan çok değişik tarihler bunlar cevap veremiyorum.