iremmmuyannn 11+3 günlüğüm doktor bunun oğlana benziyor dedi pipiye benzeyen bişey gösterdi ama haftaya netleştirelim dedi hayırlı evlat olsun ama kız istiyordum değişen varmı böyle
Ummuhnm iremmmuyannn banada aynısını dedi canım 11+0ken yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek 12+4 olacaz
H-ckerana iremmmuyannn Benimki söylemiyor buguü 14 haftalık olduk.Gelelim mi cinsiyet için dedim telefondan sordum.Cinsiyet için en doğru hafta 16.diyor.Net söylemek istiyor demek ki.
Sermec27 iremmmuyannn erkek gibi duruyor hakkında hayırlı olanı iste ben 3. Oğluma hamileyim çok şükür Rabbime oğlun olursa da üzülme 🥰
Sermec27 Ummuhnm kesinlikle öyle kız erkek kesinlikle hiç farketmez hepsi can hepsi evlat yeter ki rabbim evlatla sınamasin 🥰
Damla_pelin H-ckerana ben bugün gittm 16+5 yüzde 90 erkek dedi , diğer zamanlar bana da söylemedi doktorum , inşallah yanılma yoktur 😀
Arzu501 Banada 11 haftada erkek gibi dedi pipiyini gördük. Ama 90% dedi yine içimde şüphe kaldı. Hayırlısı inşallah
ipeklinaismom iremmmuyannn benimde 11+4 de %70 kız dedi 12+3 de erkek de olabilir hazırlıklı ol dedi pipiye benzer bişey vardı ki artık dedim erkek değişmez sonra 15 de kız olduğu netleşti üstüne iki gün sonra tekrar gittim inanmayıp kız
La_Liberte iremmmuyannn ben aynısını yaşadım. 11+5’te çıkıntı gördük erkeğe benzetti. 18. Haftada kız olduğunu öğrendim ☺️🌺 sizinki erkeğe benziyor ama ☺️
Tugba1tugba La_Liberte bende atsam tahmin yapabiliyor musunuz acaba bana da erken dedi söylemedi 12 haftalık oldu yeni
La_Liberte iremmmuyannn evet çıkıntıyı biz de gördük pipiye benzetti ama değilmiş. Sizin nubu yukarı doğru diye bence erkek dedim ☺️
Meryoss 12+3 Ken gittim kıza benziyor dedi kemik yapısı aşırı merak ediyorum bende 16. Haftamda tekrar bakalım net o zaman belli olur dedi ama meraktan catlicam
La_Liberte iremmmuyannn ya aslında düzgün pozisyondaysa %90 nub olayı doğru çıkıyor. Bilimsel bir durum. Ama biz uzman değiliz tabi. Buradaki nub tahminleri doğru olmayabilir. İnşallah sizin gönlünüzden ne geçiyorsa o olur ☺️🙏🏻