Dlk1616 Merhaba kızlar 21 haftalık gebeyim doktor iki kere kana baktı herşey normal ama geçen ay kan ilaci vermiş normalde kan testlerimde bile Kızılay’a kan vermem gerekiyor denirdi herşey normalse neden kan ilacı kullanıcam boşa ilaç kullanmak istemiyorum bide yan etkileri de kötü bilgisi olan varmi
aslhnkrts9 Dlk1616 depolarını doldurman gerek ondan çünkü bebek ihtiyacı olan herşeyi direk senden alıyo onu bi şekilde yerine koyman gerek o yüzden veriyolar ilaç eğer içebilirsen iyi olur ben hiç içemiyorum iki hafta sonra serum takılacak senin depolarını kullanıp bitirirse ve yerine koymazsan ikiniz birden nasıl besleneceksiniz
Dlk1616 aslhnkrts9 bu şekilde dusunmemistim teşekkür ederim normalde bende ilaç içemiyorum kendimi zorliycam mecbur
aslhnkrts9 Dlk1616 rica ederim ben asla içemiyorum bebişim yavaş gelişiyo ara ara serum takviyesi alıyorum eğer içemezseniz doktorunuza söyleyin serum yapar belki değerlere göre
Sevincrah Bende ilk haftalarda mide bulantısı aşırı olunca kesildi ama tekrar başlattı doktorum, kansızlık oluyor yetmiyormuş yediklerimiz. İnşallah kullanabilirsiniz, bende fena bulantı yapıyor