Merve201119 Sedam ben çok yemiştim kızımda yaza denk gelmişti hamileliğim her gün 1 kiloya yakın bitirdiğim olurdu ama çocuğumda leke filan olmadı canım
Senayemre Banada ciger yeme dediler 9 ay boyunca yedm bakalım doğuma az kaldi olucakmi😂leke🙈🙈 @Deletedmom328
Sedam Ya bana da çok söylediler ama ben 3 gündür devamlı yiyorum evimizin altında manav var geçen hafta gelmiş güzel güzel önce almadım ama sonra dayanamadım gittim aldım yedim inşallah olmaz 🤔
Morcivert061 Sedam bugun bi videoda izledim 🤣🤣 hurafe cnm bnlar o zaman hemen hemen her cocukta olmasi gerekirdi cnku hepimiz yemisizdir😊
Kosarer Ya kızlar nereden bulabilirim çileği bende yicem bir bulsam inanmayın yiyin canınız çekince 🍓🍓🍓
Deletedmom0333 Sedam teyzem kızında ymiş farkinda olmadan boğazına dokunmuş ve çilek gibi kırmızı et beni vardı büyüdükçe gitti simdi de beni uyarıyor çilek yerken Bi yerine elleme yedikten sonra hemen elini niyete sur diyr
Aysktr Sedam Benim de burnumda var pembemsi hafif annemin dediğine göre çilek yiyip burnuna dokunmuş yanlıslıkla dokunduğu yerde doğduğumda kırmızı leke görmüş burnumda çileğe bağlamış olayı 😂😂😂
Edayesilbas Sedam bana da çileği bir yerine sürme sakın leke çıkar demişlerdi 🤷♀️ Bende merak ettim sürdüm az bişey bakalım ne olcak 😂 hiç de inanmıyorum böyle seylere hepsi hurafe 🤦🏼♀️