Elifyarenaydemir Kızlar günaydın dün kan verdim 2319,81 çıktı sizce kaçıncı haftadır yarın kadın doğuma randevum var sizce kese ve bebek gözükür mü
busaslan Elifyarenaydemir bende öğrendiğinde 2300-2400 civarıydı beta hemen doktora çıktım kese gözüktü bebek gözükmedi 1.5 hafta sonra bebeği de kalp atışını da gördük
Rabiul Elifyarenaydemir betaya göre hafta hesaplanmaz . Sat 18 Ocak ise 5+2 fln sınız hayırlı olsun , 5+3 de kese görmüştüm bende geç döllenme değildi , ilk randevunuza sıkışık giderseniz karnından bakılacak ise görüş açısı daha iyi olur
Gizemnur_ Rabiul bana da aynısını demişti sıkışık gel diye bakalm Sabahında bol su içip tuvalete gitmeden gideceğiz 🩷😂
Rabiul Elifyarenaydemir tuvaletini yapma mümkünse sıkış yani kese küçücük olduğu için bastırarak bakıyor doktorda zaten sıkışmış olursan ultrasonda gözükmesi daha kolay oluyor
Rabiul Gizemnur_ bende öyle gitmiştim kızken bile o şekilde bakılıyor çünkü kist vs. Olunca deneyimli olunca böyle gideyim bende dedim 😂 baktıktan sonra hemen lavaboya girdim çünkü baskı da uyguluyor her an salabilirdim
Nissyoo Merhaba benimde sat 24 ocak kaç hfta oluyor o zaman, ilk muayeneye bugun gideceğim sıkışık mı gidilmeli
Rabiul Nissyoo 4+2 sanırım canım sıkışık git tabi ama gözükmeyebilir çünkü çok küçük bende 4+3 de öğrenmiştim 5+3 de gitmiştim