Merve-metin Kızlar ne durumdasınız var mı belirtiler test yapanınız oldu mu ben gecikmeyi bekliyorum inşallah pozitif sonuçlar alacağımız ay olur hepimiz için 🙏🏻🙏🏻
Lykiav Merve-metin 1 mart bekliyorum. Tam 4 tane test yaptım 1 haftada hepsi negatif. Gecikmesini bekliyorum 🤣
Sclkrcu Merve-metin bat 29 2 gün önce silik çizgiydi sonra dün başka marka yaptım negatif geçikene kasar yapmıcam dedim elimden son ovülasyon testi vardı neredeyse pozitif çıktı sabah onu yaptım anlam veremedi bu aydan umutluyum çünkü belirti olarak göğüs hassasiyeti olmaması kendimi bu konuda iyimtanıyorum her reglden önce dokunulmıcak derece sızlıyor bu ay regle son 3 gün tık yok
Hasretanne Merve-metin bat dündü belirtide yok geken giden de bekliyorum teste yapmiyorum neyi bekliyosam
Merve-metin Kr6543 belirti var mı peki canım ? Bende karın,kasık,bel,göğüs ağrısı,bazen şeffaf bazen beyaz akıntı geliyor çok acıkıyorum asla doymuyorum 😂 ama bunlar aynı zamanda benim adet belirtilerim ayırt edemiyorum yani 🤦♀️
Merve-metin Lykiav kız daha varmış bata niye o kadar test yaptın beklemek çok zor biliyorum aynı yollardan bende geçtim ben 10 gün kala başlardım hep test yapmaya negatif görünce yoruldum valla şimdi gecikme olmadan test yapmak istemiyorum inşallah hepimiz pozitif haberler alırız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kr6543 Merve-metin bende 2-3 gün önceleri hafif bir kasık ağrısı oluyordu şu anda yok göğüs uçlarım açıyor ve baya belirginleştiler bazen de akıntım oluyor ama çok sık değil aynı şekilde bunlar da benim adet belirtilerim ama göğüs uçlarım daha fazla ağrıyor adete göre bakalım hayırlısı 🤲🏻 9.ayımız bu baya bi yorulduk artık
Lykiav Merve-metin merak işte. Herkesin 10 gün öncesi çıkmış benimde çıkar diye yaptım. Gaza geldim olmadı 🤣
Merve-metin Sclkrcu bazı testler yanıltıcı olabiliyor canım gecikmede testi tekrarla inşallah pozitif çıkar 🙏🏻🙏🏻 bende bütün belirtiler var ama adet olacağım zamanda bu belirtileri yaşıyorum bakalım hayırlısı 2 gün kaldı bat 28 Şubat benimde test yapmadım daha gecikme olursa test yapacam
babygirl01 Bat 28. Yumurtlama testi kullanmıştım o yüzden net tarihimi biliyorum. Göğüslerim şiş ve özellikle ucu ağrıyor. Bu genelde olan bişeydi o yüzden belirtiden saymıyorum. Geçen ay 2 gün önceden lekelenmelerim olmuştu ve devamı gelmişti bu ay yok 🥲🙏🏻 test yapmadım bilmiyorum yapsam mı ki 🥹
Merve-metin babygirl01 yumurtlama ve çatlamayı biliyorsanız üzerinden 12 gün geçtiyse yap canım çıkabilir çıkmazsa bile üzülme adet olana kadar umut hep var yap bakalım çıkacak mı 🙏🏻 bat günlerimiz aynı bende 28 Şubat
babygirl01 Merve-metin evet biliyorum canım, 14 Şubat yumurtlama 16 Şubat çatlama. Hangisi üzerinden 12 gün geçmesi gerekiyor? Ben yumurtlama üzerine 14 gün koyarak 28 şubatta olacam diye hesapladım ama
Merve-metin Kr6543 daha önce gebelik var mı peki ? Valla benim hormonlarda tembellik var doktor ilaca başlattı ilaçla 28 günde bir oluyordum ama rahatsızlanınca ilacı bıraktım mayısa kadar gebelik oluşmazsa gelin tüm detaylı tetkikleri yapıp tedaviye başlayacaz dedi doktorum
Kr6543 Merve-metin hayır ilk gebeliğim olacak inşallah ben de 7.ayda doktora gittim sonuçlarım temiz çıktı süt hormonum biraz yüksek çıktı dostinex klomen ve estrofeme başlattı 4 ay kullan bir sonuç elde edemezsek rahim filmi çekeceğim ve eşin test verecek dedi geçen ay olmadı bu ay nasıl olacak bakalım
Merve-metin babygirl01 çatlama üzerinden canım 12-14 gün içerisinde test yapabilirsin canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende çok test yaptım çok negatif gördüm bende gecikme olursa test yaparım dedim 2 gün kaldı bakalım inşallah pozitif haberi alırız bu ay 🙏🏻
Merve-metin Lykiav o kişiden kişiye değişir yumurtlamayla alakalı bi durum canım erken yumurtlama görürsen gebeliği erken öğrenirsin geç görürsen geç öğrenirsin canım bende çok gaza gelip yaptım hep hayal kırıklığı oldu artık gecikme olmadan yapmam diyorum belirti var ama adette olabilir 😂hormonlarım benimle dalga geçiyor artık 😅😅😅
Merve-metin Durux canım bariz çizgi var görüyorum ben kan ver hemen sonucunu yaz 🙏🏻🙏🏻 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Hasretanne Merve-metin yapmaya korkuyorum gecen ay kac test yaptim catlatma ignesinden dolayı 3 gun gecikti belki yine etkisi vardir diye bekliyorum