efef Sule0- o kadarrr hoş kiii çok güzel bir seçim 🥰🥰🥰arkadaşımda sipariş verdiii oda bekliyor teslim süresi birazcık uzun . Hayırlı olsun size de kızım olunca tek yaptıracağım model bayılıyorum peri konseptine🥲🥲🥲
Serendipity16 MorKelebek54 bende kararsızım ya 🥲 dediğiniz gibi bulutlu kapı süslerini beğeniyordum ama şu aralar herkeste gördüm bi soğudum gibi. Son zamanlarda şu tarz makrome süsleri beğendim
MorKelebek54 Serendipity16 ebet bunlarda guzel ama makrome lerde bence bulutlu olanlar fini col yaptirilmaya basladi ama ikinci attgimiz cok güzelmis
Pofidik123_ Serendipity16 ben bu kapı süslerinden yapıyorum sayfam var bu işi yapıyorum yani isterseniz yardımcı olurum hem güvenilir olur içiniz rahat olur çok dolandırıcı var instagramda
Pofidik123_ MorKelebek54 daha farklı arıyorsan eğer pinterest indir ordan bak orda şok değişik güzel modeller var
MorKelebek54 Pofidik123_ ordan buldugumu nerden yaotirabilirim peki yarin ua da onur gun disariua cikicaz o zamam sakarya daki carsiya da bakicam ozel olarak yapiliyosa dedigim gibi ordan bulayim o sekidle yaotirayim cok tesekuur ederim 🤲🏻☺️
Serendipity16 MorKelebek54 evet alttaki biraz daha farklı benim çevremde henüz yok neyseki 😂 şu tarzlarda hoşuma gidiyor mesela sade şık
MorKelebek54 Serendipity16 ebet bunlar da cok hos ama simdiue kadarki begendiklerimi esime gosterdim hic birini begenmedi haspam 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ daha ne kadar farklı olanilir bi kali sus anlamadim ki
Serendipity16 MorKelebek54 daha ne olsun bir sürü seçenek var 😂 boşverin kocanızı istediğinizi alın biz böyle şeylere daha meraklı olduğumuzdan hevesleniyoruz