Hilaldabaan Kızlar cuma günü sancılarım dan dolayı acile gittim ve nsteye bağlandığım da sancım çıktı erken doğum riskinden dolayı Kütahya da erken bebek kuvezleri olmadığı için beni Ispartaya yolladılar Kütahya da 32 hafta ve üstü varmış buraya geldiğim de rahim ağzı kısalığım ve enfeksiyon olduğunu öğrendim bu zamana kadar ki doktorum Samet temel di bana hep ultrason ile bakıp rahim ağzın kapalı erken doğum riskin yok diyip yolladı idrar yolu enfeksiyonu için toz verip yolladı sallamadı ben kısalık olduğunu bilsem serklaj yaptırırdımm şuan haftam ileri düzeyde olduğu için böyle bir şansım dahi olmadı dört gündür yatıyorum rahim ağzı 20 den 30 a yükseldi şükür bugün taburcu olacagim ama Isparta da ki tedavime bakan doktor kendine iyi bir doktor bulmam gerektiğini söyledi Kütahya da önereceğiniz en iyi kadın doğum uzmanı var mı??
aslhnkrts9 Hilaldabaan aşko eğer kimseden ses gelmezse tek tek randevu al git valla ben öyle yapıp devlette yeni bi dr buldum kendime başkasına iyi olan sana kötü olabilir 🤔 her doktorun yaklaşımı farklı olabilir sen kendin muayene olmadan bilemezsin ama inşallah memnun kalan birisi yazar Bu ara çok sevindim tedavinin sonuç vermesine
amayinedeiyiilerledim Hilaldabaan galiba😅 sizin kendi yakınınız vs yok mu.? Ondan sorup öğrenebilirsiniz. Daha önce doğum yapan biri illaki bilir diye düşünüyorum 😅 Kütahya da kaç hastane var.? Özel hastane var mı mesela.? Mesela Burdurda özel hastane yok sadece devlet hastanesi var o yüzden çoğu bilir hangi dr iyi hangisi daha iyi😁
Atss0000 Geçmiş olsun, ustte kalsin umarim saglicakla kucaginiza alirsiniz🌸 eger cevap veren olmazsa doktor takvimi uygulamasini indirebilirsiniz sehrinizi de yazin ordaki iyi doktorlar karsiniza cikiyor puanlamaya yorumlara bakabilirsiniz♥️
Hilaldabaan Atss0000 Çok teşekkür ederim kimseden ses gelmezse uygulamayı indirip bakayım canım çok teşekkür ederim İnce düşüncen için teşekkür 🥰
Hilaldabaan amayinedeiyiilerledim Kütahya’da bir tane devlet iki tane özel hastahane var valla canım pek de gelişmiş bir yer değil kuzum maalesef ki🥹
Hilaldabaan aslhnkrts9 inan Aslıhan ben nasıl mutlu oldum eşimle anlatamam 19/20 ydi çağırdı doktor kontrol edelim diye vajinal muayene ile bakti uzunluk 30mm`e çıktı gayet iyi dedi keşke daha önce fark ede bilseydim de serklaj olsaydım doktor önemi işte bundan sonra dikkat etmem gerekecek artık full 🥹
aslhnkrts9 Hilaldabaan keşke deme canım hiç bi zaman iyiki farkedebildiler öyle düşün geç kalınmadı en azından gerekli tedavi tam zamanında olması gerektiği gibi yapıldı biraz kendini koruyup dikkat edersen güzel olur sana umut olayım benim 40 mm olmuş ve yasaklarım artık kalktı biraz dişini sıkarsan güzel günler yakın 🥰
aslhnkrts9 Hilaldabaan artık stres yok 😎 düzenli beslenme moral yüksek bolca dinlenme ve bebişle mutlu zaman geçirme zamanı 🥰
Hilaldabaan aslhnkrts9 kaçtan 40 mm yükseldi kuzum ne kadar sürede birde neler yaptın valla zaten eve dönünce full yatış hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum yemek ve tuvalet haricinde 😂