minnoş annelerim günaydın hepinize yeni haftalar musmutlu günler uygulamaya göre 40+0 oldum cumadan beri kendini belli eden ağrılarım vardı ama bugün yaşadığım ağrı bambaşka ve sizden yardım istiyorum cumadan beri ağrılarım şu şekilde bebeğim toplanıyor kasılıyor sertşeliyor ve aşağıya öyle bi baskı yapıyordu ki 15 20 saniye sonrs geçiyordu 15 20 dk sonra yine aynı şekilde oluyordu oturamıyordum ama uzanınca hafifliyordu biraz araştırdım yalancı sancı olabilir göz ağrıları olabilir diye çıktı bende takibe devam ettim taki dün akşam ve bu sabaha kadar dün akşam belimdeki ağrı şiddetlendi ve 5 dk düştü uyku sadece yarım saat uyuyabildim kıvrandım durdum hala devam ediyorum takibe kasılma sertleşme toplanmayla beraber belimden kasıklarıma her 3 5 dk bir sancı giriyor ve 15 20 saniye geçmiyor sabahın 4 ünden beri düzenli özellikle bu saat diliminde daha da fenayım soğuk soğuk terlemeye başladım oturamıyorum ayakta duramıyorum kıvranıyorum eğer doğum sancısı böyle bişeyse hemen acile gidicem suyum nişanım gelmedi 2 inci gebeliğim önceki düşük olduğu için bilmiyorum nolur destek verin bana