Merhaba bende anne oldum👏🏻
20 şubat salı gününe sezeryan için randevu almıştık sabah 7:30 da yatışım yapıldı daha sonra Nst ye bağladılar beni yaklaşık 1 saat sürdü 9.30 da Ameliyathaneye indirdiler ortamı görünce biraz korktum ama ordaki ekip çok ilgiliydi muhabbet edip beni rahatlattılar sedyeye ayaklarım aşağı sallanacak şekilde oturmamı istedi anestezi doktorum bir hemşirede omzumdan öne doğru bastırdı konuşa konuşa anestezinin ilerleyişini anlattı ve gerçekten hiçç acımadı hissetmedim bile elden açılan damar yolu daha çok can yakıyor öyle söyleyeyim ve benim damarımı bulamadılar 3-4 kere deldiler o acı bunun yanında hiçbir şey bacaklarımda ılık bir ısınma başladı sonrasında beni uzandırıp hazırlamaya başladılar sonda takılma olayından çok korkuyordum uyuştuktan sonra taktılar rahattı benim için daha sonra doktorum geldi eşimde girdi ameliyata onun olmasıda ayrı bi güzel duyguydu bebeğim çıkarken yukardan aşağı doğru ittiler sadece onu hissettim onun dışında ağrı olmadı zaten sadece çekiştirmeleri hissediyorsunuz ve 9:44 de meleğim doğmuştu onu görür görmez ağlamaya başladım tarif edilemez bir duyguydu sonrasında dikiş ve yapıştırma işlemleri sürdü. Bebeğim benden önce odaya çıkmıştı uyuşukluğum yaklaşık bi 5-6 saat sonra geçmeye başladı karnıma bastırmak için geldiler ilkinde çok hafif hissettim bacaklarım daha hala uyuşuktu acıdı yine ama çok değil aradan 1 saat sonra ağrım başladı iğne yaptılar ama benim ağrı eşiğim biraz düşük olduğu için 1 saat kıvrandım yine bastırmak için geldiler işte o zaman bittim biraz çığlık attım kötü bi acı sizleri korkutmak istemem ama ben dayanamadım. Sondamı sabah 4 de çıkarttılar uyuşukluk geçince en çok rahatsız eden şey beni sondaydı o varken yürüyemedim rahat bi şekilde ilk yürüyüşte de başım falan dönmedi iyiydim bol bol kahve içmemi söyledi doktorum baş ağrısı olmaması için şükür olmadı sonda çıkartılırkende acımadı saniyelik bir histi ben yine kendimi çok kastım ama o kadar yokmuş gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum eve geldiğimizde ağrı kesici falan kullandım 2-3 gün şükür çok zorlanmadım bol bolda yürüdüm duşumuda 2. Gün almamı söyledi doktorum bugün 6. Günümüz dünden beri kendimi çokk iyi hissediyorum kendi işimi kendim yapabiliyorum çok şükür benim için sezeryanın tek eksi yanı karına bastırmaydı onun dışında güzel geçti normal doğumdan çok korkan biriyim en başından beri istememiştim epidurali seçtiğim içinde gönlüm rahat bebeğimin çıktığı anı görmek eşimin yanımda olması ve anestezi etkisinde kalmamak çok güzel Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.🤲🏻Sizlerde inşallah çok sağlıklı ve güzel bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız♥️🧿🙂