Aabbccc Beyzaanr Ve Zekeriya iz nada rabbehü la tezarni ferden ve ente hayrul varisin bol bol oku cnm
Mucizlerim2 Aabbccc hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲 rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲❤️
Venus_ Oyyy maşallahh kuzumm çokk mutlu oldummm Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinn🌸🌸💖💖👼🏼👼🏼 inşallah bende güzel sonucu alırım🥹🥹Aabbccc
Aabbccc Venus_ ay amin amin inşallah canım benim rabbim sanada nasıp etsin pozitif haberini alırız😌♥️
Venus_ İnşallah canım beniim aminn , bende de bi belirti yok ama napayım umutlanıyorum bazen bazende olursa olur diyorum🌸Aabbccc
hamido tatlibebegim_ canım ben aşılamanın 7. Gününde 7.75 ile öğrendim eşimin ısrarıyla gittik sence nasıl
Aabbccc Venus_ kuzum ben burda kendimi yırttım😂😂belirti yok yok diye gerçekten de yoktu 4. ve 5.gunu karın kasık ve bel ağrısı aşırı vardı geri kalan günlerde hafif adet ağrısı vardı sadece🙂
Bahar-sarioglu Aabbccc Gözünüz aydın Allah’ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin sağ salim büyüsün kucağınıza alın inşallah 🤲
Venus_ Ahahha evet ya çok tatlısın takip ediyorum seni bende senin gibiyim bu aralar valla belirti aramaktan kafayı sıyırdım 🤓 3. Günüm daha kuzum bakalım 5 mart test günü sabırsızlanıyorum 🫢Aabbccc