Aabbccc Munevver_bozdogan ara iğneyi muhakkak sor ben gitmeden evde vurmuştum ama saati 11 di zaten benim ignemin
Munevver_bozdogan Aabbccc tamam canım yarına az kaldı heyecanlıyım 😊 oje makyaj falan sıkıntı olur mu
Aabbccc Munevver_bozdogan hadi hayırlısı ile canım yarın bebeğin seninle 🌸makyaj parfüm yapma demişlerdi ama bana oje için bir şey dememislerdi🙂Duş alıp gel demişlerdi bı de
Munevver_bozdogan Aabbccc normalde ilgililer de bu bilgileri niye eksik verdiler anlamadım 😊 yumurta toplamada demişlerdi parfüm sıkma duş alıp gel diye. Yarın bebeğim benimle inşallah tutar da bende artık mutlu haber veririm sana 🙏🏻
Aabbccc Munevver_bozdogan bilemiyorum canım benim hastane tek tek yazıp verdi o konuda eksikleri hiç yoktu bundada önemli bu saydıklarım embriyoyu etkileyebiliyor parfüm ondan inşallah Allah’ın izniyle tutar canım transfer anında bol bol dua et
Melisvarol Aabbccc 5+6dayım tüp bebekle hamile kalmıştım haftaya kalp atışıni duyucaz keseyi gördük şükür mide bulanti. Başladı bu nolmalmi sürekli kraker meyve suyu içiyorum yemek yiyemiyorum ☹️
Aabbccc Melisvarol evet gayet normal benimde 5 haftalıkken başladı ve hala çok şiddetli bir şekilde devam ediyor krakerr yiyorum bende sürekli naneli sakız at canım ağzına o da iyi geliyor 🙂
Melisvarol ZA06 Hayır coraspin kullanıyorum estrofem kullanıyorum progestan dex kullaniyorum progestan fitil kullanıyorum folik asit kullanıyorum bebe asprini kullanıyorum
Munevver_bozdogan Aabbccc şimdi çıktım hastaneden canım. 2 tane Emriyo koydurdum son dakika karar verip 🙈🙈🙊🙊 inşallah hiç olmasa biri tutar ikisi de iyi kalite. Biraz ağrım oldu o kadar ama şuan garip duygu ya. Koyarlarken izledim çok güzeldi
Aabbccc Munevver_bozdogan yaşın kacti canım 🙂hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim ya inşallah bebislerin tutunur elini karnına koy konuş bebeğinl 🌸