Munevver_bozdogan Munevver_bozdogan canım birşey soracağım çarsmaba günü kontrolüm var sıkıntı çıkmazsa transfer için gün verecek. Sana iğneyi ne zaman başladı ? Çarşamba günü başlar mı yani nasıl oluyor transfer gününe kadar
Aabbccc Munevver_bozdogan bana 2.kontrolumde iğnelere başladı o gün bugündür vuruyorum canım 🙂 pozitif olursa inşallah senin de öyle devam edeceksin kan sulandırıcı transfer gününde verdi benim doktorum
Munevver_bozdogan Aabbccc teşekkür ederim canım. Çarşamba günü sıkıntı olmazsa transfer için gün verecek büyük ihtimalle bakalımmm 😊🙏🏻
Aabbccc baharmom35 keseyi çok şükür gördüm ama kalp atışıni duymadım canım 10 gün sonra inşallah hayırlısıyla gidecem tekrardan
baharmom35 Aabbccc hadi bakalım canım güzel haberlerle inşallah🤲 yani kalp atış kaçıncı haftada duymuş oluyorsun
Munevver_bozdogan Aabbccc ayyy inşallah canım 😊 haber edeceğim mutlaka sana 🙏🏻 bilgi ve desteğini eksik etmediğin için çok çok teşekkür ederim 💕
hamido tatlibebegim_ canım ben aşılamanın 7. Gününde 7.75 ile öğrendim eşimin ısrarıyla gittik sence nasıl
tatlibebegim_ hamido iğne etkisi olabilir belki canım çünkü döllenme olma bile yeni rahime düşmesi lazım inşallah vardır 2 gün sonra tekrar ver bakalım
hamido tatlibebegim_ pazar günü tekrar vereceğim test diğerimi kadın doğumda vermiştim yarın için özele gidip vermeyi düşünüyorum bi fark olur mu
tatlibebegim_ hamido aşılama 7 ise çatlatma iğnesi 9 değil mi şimdi ne desem yalan olur ben ilk aşılamamda 11.güne kadar pozitif görmüştüm iğne etkisiymiş meğer, ikincide daha çabuk atmıştım
tatlibebegim_ hamido aynı yerde ver istersen doktor bana aynı yerde ver demişti ama yinede vermek istersen ver tabi, suyu çok bol iç iğne etkisi çabuk gitsn diye