Sevvalll42 _Mother_ amin amin herşeyin bi zamanı var vücutta hemen herşeyi alıp yapıp koyuyum demiyo onunda zamanı ihtiyacı var 😊 ama bunu bile bile üzülüyoruz işte malesef
Patito__ _Mother_ hayirlisi insallah cnm iki gun sonra iki katina cikarda o kanama onemsizdir insallah cok kanama olanlr vr adet olan bile vr uzun gnler. Hakkinizda hayırlısı guzeli olsun
Aysecan0335 Ego daha adetme 9 gün vardı😄 acile baş ağrısı halsizlik şikayetle gittim orda hemogram v s. Baktılar hcg de bakalım dendi ölelikle çktı
_Mother_ MomyAsli_ merhaba ilk kan 11.97 çıkmıştı 2 gün arayla 26.50 oldu 4 gün sonra 396.10 şu yarın ilk muayeneye gidecem
_Mother_ MomyAsli_ merhaba canım benim kimyasal gebelik oldu bugün muayene oldum yumurtalıklar temizdi doktor kimyasal olmuş birkaç gün sonra düşük gerçekleşir dedi
MomyAsli_ _Mother_ onu bende yaşadım kendiliğinden regl kanaması gibi düşüyor sağlık olsun iyi ol da 🙏🏻
Musel _Mother_ yaa 🥺 olsun her şerde bir hayır vardır rabbim en tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
_Mother_ MomyAsli_ daha adet olmadım maalesef ben bekliyorum hayla senin kimyasal dan sonra ne zaman oluşdu gebelik
MomyAsli_ _Mother_ normalde o isteğimiz dışı olan bi şeydi o yüzden hep korunduk bir sene sonra istedik oldu yani denememiştik canım
MomyAsli_ _Mother_ 25. Haftadayım canım şükür sıkıntı yok bel ağrısı filan dışında ikinci gebelik ama ilk gibi herşeyi unutmuşum 6 sene geçti üstünden darısı sana 🙏🏻