kalorisizpatates _Mother_ ben de artımed ile öğrendim ikisi de bozuk değildir canım kan ver sen kesin pozitif🥰
_Mother_ MomyAsli_ yaa biliyormusun bugün seni içimden geçirdim bir türkü ismin aklıma gelmedi yazışmalar da o kadar çok ki geriye gidemedim 😂😂 kan verdim dün gece 11.97 çıktı yarın sabah tekrar verecem bakalım inşallah güzel yükselme olmuştur
_Mother_ Sab16 benim kendi adet dönemime göre daha parlak bir kırmızıydı yoğunluk adet dönemi gibi sürekli akan bir akıntı değildi zaten çok kısa sürdü daha sonra yarım gün kadar kahverengi leke geldi sadece sonra kesildi
_Mother_ Sevvalll42 evet kand ada çıktı ben korunmayı bıraktıktan sonra düzensiz oldu döngüm şu kadar var diyemem adetime ama çatlamanın 14. Günüydü
Nergisim09 _Mother_ kızımı bende böle çok silik öğrenmiş tim aynısı hatta hayırlı haberler ver inşallah 🤲🏻
_Mother_ Babymom-s canım sabah gittim tekrar kan verdim akşama anca xuser sisteme bakım inşaallah artmıştır ama doktor şey dedi sağlıklı gebelik olup olmadığını beta artışı ile anlayamazsın 6 haftadan sonra kese kontrolü ile tam teşhis konulur ancak dedi o şekilde sonuca göre randevu alacam doktorumdan
Babymom-s _Mother_ evet cano şuan için beta artışı ama keseyi görmek de mühim evet inşallah heeep seninle olacak bebişin 🙏🏿
Donthappymom _Mother_ kimyasal kanaması bu kadar az olmuyor ben yaşadım , normal adet gibi hatta daha fazla sürebilir ve pıhtılı gelmiyor , birde ağırı sancı oluyor düşük olduğu için ☺️☺️☺️
_Mother_ Sevvalll42 çok teşekkür ederim 😇 rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏
Sevvalll42 _Mother_ amin inşallah hep görüyodum seni burda rabbim nasip etmiş sanada birde adetim düzensizleşti demiştinya öyle olduğunda rahim bebek istiyo derler kendini alıştırıyo hamileliğe demekki seninde öyle oldum cnm 😌😍
_Mother_ Aysecan0335 yaa böyle küçük seviyelerde öğrenenleri görünce aşırı umut doluyorum inşallah benimde sağlıkla yükselir sağlıkla kucağımıza alırız