MomyAsli_ Kızlar selamm Saat 10 gibi ayrıntılı usg randevum var haftası 21+6 ve daha önce ne kilosu ne de boyu söylenmedi sizin bu haftalarda kaç kilo idi ve boyu kaçtı
Spgrr MomyAsli_ tam 21+6 da girdim 530 gram 27 cm di sizin kaç çıktı erkek bebek ve kız bebeğe göre değişiyor ama benim bebiş erkek
Sadeceanne2 MomyAsli_ kız benim bebiş 400 gr 25 cm boyu 20/4 te gittim her bebek farklıdır biri 300 biri 570 olabilir Belirli bir haftadan sonra kilosu önemli verilen kağıtta yazar. Aslında resim olarak atarsanız söyleye biliriz
sunashn50 CereenCkr nevşehir versa hastanesi genel olarak herşey güzeldi ama yüzünü renkli ultrason vermedi o üzdü biraz oda bebeğimden kaynaklı baya aşağıdaydı kafası🥹❤️
MomyAsli_ Esraibo1998 bana dün hiç söylemed cinsiyet bile ben sordum da öyle söyledi tüm organları kontrol ederken orayı etmiyor mu bilmiyorum 😄
CereenCkr sunashn50 konum olarak baya uzakmis yinede teşekkür ederim cevap verdiğin için 😍renki ulturason olunca ne oluyor meraktan soruyorumda
Spgrr MomyAsli_ ya tuhaf bütün hepsi ayrintilida bakar boy ve kiloya raporunuzda efw ve fl yazması lazım efw kilo fl boy