Patito__ Yagmurguzel01 cnm her gida yukseltiyot zaten ozaman ac yasamamiz lazim. Sabah sdce diyet kahvalti yapiorm o bile yukseltior. En cok yukseltende kepek veya cavdarda olsa ekmek.
Yagmurguzel01 Patito__ ekmek 25 gr tüketiyorum kahvaltıda bir dilim tost ekmeği kadar reçel nutella vs hiçbir şey yemiyorum sadece peynir 8-9 tane zeytin yumurta salatalık vs ve yükselmiyor
Patito__ Yagmurguzel01 ben normalde de seker hastasiym cnm bnmki oyuzdn daha ileri oldugndan ekmek etkiliyor bni ozellikle aksamlari, özellikle hamileyken aksam ekmek yedigimde 175 ekmeksiz 135 cikiyordu sabah- aksam insuline ragmen
Patito__ Yagmurguzel01 yani sekeri dusurmez ama yukseltmezde salatlk domtes yesillik sinirsiz yiyilir ama tuzu cok yemeyin hamilelkte tuzu az tuketmek faydalıdır dusuk tansionunuz yok ise
Yagmurguzel01 Patito__ tansiyonum yok çok şükür zurna söylemişim uanlışlıkla yarımını yedim o bile hemen 5 dkda 146 ya çıkarmış şekerimi maalesef ki
Grkmplt Yagmurguzel01 muhtemelen kana karıştıkca daha da yükselecek hareket etmeye çalış ve bol su iç sabaha kadar yukselmesin
Patito__ Yagmurguzel01 yedikten hemen sonra bes dkkysa onun onemi yok İlk lokmadan itibaren bir saat sonra sekere bakilir Ama sekerin varsa zurna agir yani lavas filan yag…
Grkmplt Yagmurguzel01 canim yedigin zaman şekerini düşüren bir gıda yok maalesef su ve sade soda ve hareket ederek şekerini dusurebilirsin salatalik vs şekerini yükseltmeyen açlığını bastirabilecegin gıdalar sadece
Yagmurguzel01 Grkmplt 2. Saatte düşüyor kuzum max 1. Saatte yüksek oluyor soda içiyorum şimdi su içicem daha sonrasında hemen nasıl yükseldi anlamadım valla
Yagmurguzel01 Grkmplt ne kadar hızlı çıkıyor ya bu kadar hızlı çıkıcapını asla tahmin etmedim dedim max herhalde 160-165 çıkar sonra düşer böyle giderse yüksek sayı görücem gibi
Yagmurguzel01 Patito__ zurnayı komple yemedim canım yarım yedim bıraktım ağır biliyorum günlerdir canım çekti dayanamadım artık o kadar canım çektiki uyuyamadım biliyorum 1 saat sonra ölçüldüğünü kalktım çamaşır falan astım şimdi hareket ediyorum soda su içtim
Yagmurguzel01 Grkmplt biliyorum ama yükselicek onuda biliyorum kalktım çamaşır falan astım soda içtim su içtim hareket ediyorum sürekli
Deletedmom_112 Yagmurguzel01 yaa teşekkür ederim bende yoğurt bana fayda etmiyor sanıyordum ya 😂😂 limonlu tarçınlı su yükselen şekeri düşürüyor mu ?