Hilalcr Merhaba, cuma günü uyuşmazlık iğnesi için kan vermiştim, pazartesi sonuçlar ve iğne için gel demişti doktor indirect coombs sonucum negatif bu tam olarak ne demek oluyor iğne vurulacak mıyım?
Tuba_a Hilalcr Senin ve bebeğin arasında kan uyuşmazlığından etkilenme olmamış demek. Her türlü iğneyi olacaksın ama ben iki kere oldum bi gebelikte bir de doğumda. Bundan sınra ki hiçbir gebeliğimde vurulmama gerek kalmayacak
Habibe_ Hilalcr evet canım vurulucaksın iğneyi, doğumdan sonra da bebeğin kan grubuna Göre tekrar vurulabilirsin.İlk gebeliğim de vuruldum sadece 28.haftada bu hamileliğimde de 28 de vuruldum bakalım doğumdan sonra kan grubu aynıysa gerek kalmıyor
heysusu Hilalcr ewet canım zorunlu dogumdan sonra bebeğin kanı senden degılse tekrar yapılıyor aynıysa yapılmıyor
MorKelebek54 heysusu benim ilk gebeligim doktorum ilk gebelikde bi sorun olmaz dedi ben dogumda halledicem dedi nasil halledicek bilmiuorum tabi o yüzden vurulmadim
Tuba_a MorKelebek54 Doğum esnasında iğneyi vuracaktır ama doktorunuz bu riski nasıl almış? Evet ilk gebeliklerde risk olma ihtimali düşük ama düşükte olsa bir ihtimal var. Siz iğnenizi olun derim
Habibe_ MorKelebek54 doktorunuz bu sorumluluğu nasıl almış merak ettim ben iki hamileliğimde de oldum
MorKelebek54 Habibe_ isinde basarili bi doktor cunku ki bende kendisine güveniyorum bebegimin de herseyi suan da yolunca cok sukur bi skintimiz yok