neseli96- Sezeryan doğum aşamalarını bilen annelerim yazabilir mi merak ediyorum bende özellikle sonda kısmını nedense
Nergisim09 neseli96- hayırlı geceler bel kısmından iğne kurduktan sonra hızlıca yatırıp bacaklarınızı açıp takiyolar tabi uyustugunuz için hissttmiyosun taktiklarini
ElifNilMom Eğer genel olacaksanız uyumadan önce takıyorlar ama spinal olacaksanız uyuşturduktan sonra takıyorlar her iki türlüsünü de yaşadım 🫠
Mommytwice2 Beni hemen takılması için zorladılar ama direndim doktora haber yolladım aşağıda ameliyathanede uyusunca taktılar
littlefish neseli96- uyusturulduktan sonra yapildi hicbir sey anlamadim. Odaya ciktigimda da uyusma tam gecmeden cikardilar. Hic merak etmeyin belden yapilan igneymis, sondaymis bunlar ne zaman oldu bitti anlamadan geciyor
Tugce48 neseli96- uyusturduktan sonra doktorum taktı takarken sonda takıyorum tedirgin olma dedi zaten uyusmaya başlamıstım acı hissetmedim sadece hafifce bacagıma dokundugunu hissettim cıkarılırkende saniyelik bir olay acı olmuyor