Brlgry Kızlar dünden beri çok kötüyüm 34 haftalığım alerjik astımım var oda tetikliyor galiba Öksürükten boğazlarım ciğerlerim acıyor artık kuru öksürük boğazıma bir şey takılmış gibi ne yaptıysam açılmadı nefesi bile zor alıyorum sanki ya yara oldu boğazlarım bilmiyorum halsizlik üşümede mevcut gece hiç uyumadım acile gitsem bir şey yaparlarmı hamileliğimin başından beri ilk defa hasta oldum malesefki bu devlet hastanesinede güvenmiyorum normalde özele gidiyorum orasında uzak yanlış bir şey yaparlar acilde ilaç verirler diye korkuyorum ne yapmalıyım 😔😔😔😔
Hacerr Brlgry ne olursa olsun öksürük varsa bi acile git canım 1 hafta önce bi öksürük yüzünden başıma gelmeyen kalmadı
Ervaelizinannesi 38+3 15 gündür çekiyorum hiçbirşey yapmıyorlar parol verip gönderiyor acil sonunda öksürük ten doğuracam artık vallahi nane limon iç bol bol boğazını yumuşak tut canım bide varsa evde biraz tereyağı erit içine bal karabiber at karıştır kaşıkla ye Allah şifa versin
Brlgry Ervaelizinannesi herşeyi yaptım tövbe yarabbim yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip böyle olmak çok morallerimi bozdu 😔😔 geçmiş olsun sizede
Brlgry Hacerr gittim şimdi geldim hastaneden doktor hava şurup falan verdi ama kadın Doğum doktorum şurubu kullanma dedi bir sürü havamı kullanıcam 😔 Size ne oldu geçmiş olsun
Hacerr Brlgry geçmiş olsun canım benimde bi öksürükle başladı ateş 40 a yükseldi acile gittim sancılarım çok yüksek çıktı 4 5 gün hastanede kaldım erken Doğum riskim var iki doz ciğer geliştirici vuruldu şimdi yatıyorum sürekli 33 haftalık olucaz gece çok korkuyorum:(