Eymenata Kızlar selam 23.haftadayım Tokluk kan şekerim 164 çıktı doktorum yüksek buldu dahiliyeye yönlendirdi şimdi ne olcak? Bu şekilde olanlar bilgi verebilir mi? Direk diyetisyene mi gitsem?
Busrademiroztamur Eymenata benimde aynı çıktı sizinkiyle dahiliyeye yönlendirdi oradan endokrinolojiye gittim tekrar aç ve tok olmak üzere üç tüp kan alındı. Tokluk şekerim 140 çıktı oradan diyetisyene gönderdi doktorum şuan diyet yapıyorum bir ay sonra kontrolum var :)
Semm Busrademiroztamur bnde geçenlerde 50 lik şeker yuklmeesi yaptırdım 175 çıktı bunun üzerine doktor 100 lük yukleme istedi myle ayrı ayrı açlık tokluk istemedi 😐
Busrademiroztamur Semm bende 75lik yaptırdım 165 çıktı tekrar yükleme yapmaya gerek duymadı dahiliyeye sevk etti dahiliyede endokrinolojiye gönderdi endokrinoloji doktoru aç ve tokken tekrar bakmak istedi 140 çıktı şimdi diyet yapıyorum
Eymenata Busrademiroztamur bende bugün dahiliyeye gittim yarın sabah açlık tokluk istedi 100 mg şeker yükleme 3 saat arayla 3 defa kana bakılacak yinede şekeri kes tatlı yeme dedi şimdiden😔