Can_su92 Arkadaşlar 34. Haftaya girdim inanılmaz bir terleme sorunum var havalarda güzel gidiyor ama ateş falan basması normal mi bu haftalarda son bir kaç gündür çok arttı. Bazen alt tarafıma bi garip ağrı olup geçiyo o anlarda da terleme sorunu oluyor
Ervaa35 Can_su92 36. Haftama girdim ah ahhhh hamileliğin başından beri var iyi ki kışa denk geldim diyorum şuan bile yazarken terler mi insan terliyorum sürekli duştayım günde 10 tişört değiştiriyorum yok ama yok yani heryerim isilik oldu kaşınıyorum liflenince hafifliyo sonra tekrar inan sıkıldım bu durumdan normalde üşüyen ben şimdi yanıyorum😂
seymaa7 Can_su92 her sabah uyanıp acele acele duşa giriyorum geceleri öyle bi terleme gün içinde de çok oluyor bir şey yaparken falan bazen bungunluktan bayılacak gibi hissediyorum hemen midem bulanıyor gerçekten allah yaz hamilelerine boll sabır versin
Can_su92 Ervaa35 ben normalde çok üşüyen bi insandım hamile kaldım üşümeyi unuttum gerçekten. Son günlerde çok arttı sadece herhalde sonlara doğru dediğiniz gibi daha da artacak 🥲
Can_su92 Hamilebirisi_06 yok yani bildiğin su gibi terlemeye başladım saçlarımı topluyorum. Uyurken uyanıyorum terleyip son haftalar hep bi problemle geçecek sanırım 😞
Can_su92 Ervaa35 evet bende öyle zaten gece uykuları falan kalmadı artık kesintisiz uyuyamıyorum hiç bi şekilde