MrymYsf 5 aylık hamileyim 2 aydır öksürüyorum ne yesem öksürmekten kusuyorum hem de idrarm kaçıyor bu durumda olan yada atlatan varsa öneri verebilir mi (hastaneye gittiğimde bişey yapamayz dediler)
ponck-123 MrymYsf eğer gripten sonra olduysa ben bir tarif uyguladım geçti canım eğer öyleyse doğal bir tarif vereyim yarım çay bardağı pekmeze yarım limon sık üzerine bir yemek kaşığı sıcak su ekleyip karıştır sabah öğlen akşam tüket bana ve oğluma iyi geldi
Unzile31 MrymYsf öksürük tuttuğu zaman hakiki zeytinyağını tavada ilitip azıcık da karabiber ekleyip sırta masaj yaparak sürün üzerine sıcak bir havlu ya da atlet parçası kapatıp yatın okusurugunuzu geciriyor gerçekten
Aysemm44 MrymYsf Ben 😂3 ay oldu megersem bronşit olmuşum o yüzden gitmemiş öksürük bu gidişle doğuma kadar devam eder heralde
Ahrez Ayni durumdayim surekli hasta gibiyim 25 haftaligim ben de, ve surekli balgam atiyorum öksürükle burundan hic hasta olmayan ben gebelikle surekli hastayim🤦♀️
MrymYsf ponck-123 göğüs hastalıklarına görünmüştüm cigerde değil dedi öksürmemek için kendimi sıkıyorum kriz gibi oldu artık daraltıyor
Aysemm44 MrymYsf Evt bronşit çıktı öksürünce resmen bogazım yanıyor Salı günü randevum var bakalım ne çıkacak
MrymYsf ponck-123 evet özellikle geceleri çok zor uyutmuyor öksürük bide 1 bucuk yaşında bebegimmvar ona da uyanıyorum
Hasel0503 Bende de 7 aydır var alerjik diyorlar ama neye alerjim olduğunu bilmiyorum levmont hap verdi bi doktor o 24 saat etkili yeni hamile kaldim doktorum kullanma dedi İcmeyince de geberiyim napicagimj bilmiyorum
MrymYsf Hasel0503 Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor toz alerjisi olabilir evinizi sürekli havalandırın