170420 Gizemnur17 ramazan Bayramı’nın ilk günü görünüyor 🥰tabi ikinci artık canı nezamn ister hanımefendinin bilemem
Zeytop Gizemnur17 bayram seçim oruç benim hepsine birden denk geliyor sanırım 😂 Mart sonu Nisan başı çok ilginç bir zamanlama oldu benim için hatta isim henüz kararlastirmadik oğlum olucak ismini ramazan , bayram koyalım diye dalga geçiyoruz 😂
muallimannem Zeytop 😂😂benim oğlumda aynı şekilde Mart sonu Nisan başı gözüküyor hayırlısıyla gelsinler kolaylıkla güzel doğumlarimiz olur inşallah 🥰
Mstfamikram_60 Zeytop ayni bende öyleyim ramazan seçim derkne artık hangisi olur Allah bilir kaç haftalık siniz acaba bizde Mart sonu Nisan başı gibi
muallimannem Pnr22 33+5 bayram günü gözüküyordu uygulamada ama bilemiyorum normalmi sezeryanmi olur ona göre günü değişir belki
Merve1414 Deletedmom_116 yaa inslalah bende erken olur anne karninda nekadsr çok dururlarsa onların gelişimi için iyi ama artık yoruyor hergun iğne vuruyorum birde şu ignelerden kurtulmak için 41 haftaya kadar beklmek istemiyorum önceki 2 doğumda 41 haftalık oldu doğmak bilmiyor benim cocuklar