Sadecerenn Detaylı ultrasonda sol uterin arterde ( rahimi besleyen damar) çentik gözlemlendi. Aynı durumu yaşayıp sorunsuz şekilde doğuma kadar ulaşanlar nelere dikkat etti acaba Doktor coraspin basladı
Nur7536 Sadecerenn detaylı da öğrendim aynı problemi corapsprin kullandım protein ağırlıklı beslendim 1 aydır bıraktım coraspirini bir sıkıntı yaşamadım heran doğum olabilir bekliyorum benimde sağ taraftaydı çentik
Ebrunn_trn Sadecerenn benim her iki tarafta vardı 25haftadan sonra tansiyonu etkiledi tansiyon ilacı kullandım 33+6da aldılar 1420gram doğdu şimdi yanımda yatıyor korkmayın Allah’ın izni ile birşey olmaz gelişim gerili var dedi mi doktor
Ebrunn_trn Ebrunn_trn cenltiklenme de yemenize dikkat edin derim şekerli veya tuzlu birşey yemeyin birşey olmuyor
Sadecerenn Ebrunn_trn Geçen hafta haftasına göre bir gün önde dedi. paketli gıda vs tüketimini azalt , çok tatlı tuzlu yeme dedi. İlerisi için nasıl olur bilmiyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum
Ebrunn_trn @“Sadecerenn”#p31616971gelidom.geriligi yoksa korkma doktorun defigi gibi hatta hiç tüketme ben 8ay sadece haşlama yedim şükür bebeğimi kucağıma aldım
Gmz09 Çentik dediğiniz direnç sanırım.Benim de sol tarafımda vardı.Bir süre coraspin kullandım.1 aydır kullanmıyorum doktorum bırakalım dedi.Sorun yaşamazsınız