mimar_anne Ays_01 medikal park Muzaffer Şengül de sezaryen doğum yaptım iyi ki onu seçmişim hemen toparlandım şükür şimdi ikinciye hamileyim başka şehirdeyim burda iyi bir doktor bulamazsam tekrar memleketime giderim muzaffer hocaya
Nuranbakay Ays_01 ben altınkoza ersin beye gidiyorum ikinci bebeğim yine ona gidiyorum çokta memnunum 🙌
Mercimeek Ays_01 medicalpark Adana burcu yücesoy çok doktor gezdim içime sinen tek doktor oldu doğum yapalı 44 gün oluyor hala yazar sorar iyi misiniz diyr öyle ilgili hastalarıyla
Ddem Ays_01 altınkoza hastanesi ersin beyde doğum yaptım hamilelik boyunca çok ilgiliydi doğumda çok güzel geçti tecrübesini güvenerek gitmiştim iyiki de gitmişim
Ays_01 Mercimeek ben de bir kere gittim burcu yücesoya inanılmaz ilgili ve çok tatlıydı çok rahat hissettirdi ama aşırı kalabalık çok tercih edilen bir doktor olduğu için bir saat sıra beklemiştik randevumuz olduğu halde o yüzden biraz içime sinmedi sadece
Aybukeninannesi01 Ays_01 Altınkoza Fatma Bozkurt çok iyi bi dr ilk sezeryanımı o yaptı inşallah 2 sezeryanımıda o kadında olcam
Bume Ays_01 Güzelyalı hastanesi Gülşah dalgacı çok ilgili bi doktor hem gebeliğim hem kadın hastalıklarım olsun işini iyi yapıyo