3babynur Aysemm44 18 yaşında ilk çocuğumu 22 yaşında ikinciyi 28 yaşında da üçüncüyü doğum yaptm 😄✨☺️
3babynur Aysemm44 😄 erken anne olmak istedim çok şükür Allah nasip etti .. getirmeyi düşünmüyorum yine de kısmet .. eşim çocuk çok seviyor .. zaman ne gosterir bilemiyorum 😄
Gulaysrcn Ayy ben epey geç kalmışım annem boşuna tembel demiyormuş bana 32 de kucağıma alicam. insallah cocugun dugununu gorurum😄
Serayjdjdkdk Gulaysrcn geç sayılmazsın yaaa benim yaş 34 34 te anne olucam inşallah üniv. İş hayatı anca hiç geç değil
Aysemm44 Gulaysrcn Ahahaha walla şurda 38 bastınmı bitti ozmna kdr ne getirirsen getir sonra pişman olursun 😍😂
Gulaysrcn Aysemm44 38 de dogursam çocuğum bana anneanne demeye falan başlar artık heralde 😄 şaka maka peşpeşe düşünüyorum ben de insallah🙂
Gulaysrcn Egenin_annesi Allah bağışlasın saglikli ömrü olsun insallah🙏 nasipse ben de temmuzda kucağıma alırım inşallah 🙂
nunusmom Aysemm44 ilk kızımı 23 yasında kucagıma aldım şimdi 2.kızıma 34+3 haftalık hamileyim. Son 39 gün güzküyor bakalım 😇