Esranur_shn16 Kızlar 20. Haftada doktor ayrıntılı ultrason istedi getirmezsen muayene edemem dedi Bursa’da en uygun hangi hastaneye gittiniz 🥰
Mihranur Esranur_shn16 canım fsm de ahmet yılmaz bey var ona gittim ben normal kontrollerimide onda yapıyorum memnunum 2.500 tl
Gizemalperen Bzde 20 haftalık olduk detaylı ultrason yaptırmam gerek doruk yıldırım hastanesinde takipliyim ama orası renkli yapmadığı için oraya yaptirmayacağım bu sebeple arayış içindeyim bende bi köşede durayım şöyle 😆
Esranur_shn16 Gizemalperen Doruk hastanesinin Nilüferdeki şubesiyle görüştüm fakat tek gebeliğe 5000 dediler ikiz gebelik 6000 dediler bence daha uygun yerler vardır diye düşünüyorum 🤔 ❤️
OYKUmom Esranur_shn16 nülifer doruk takipliyim çok fiyat söyledikleri için bende oraya yaptırmadım fsm de Dr Ahmet Yılmaz var detaylı ultrasonda cihazı çok iyi 1 saat sürüyor herşeye bakıp yüzünün fotograflarını verebilmek için bile çok uğraşıyor 2 hamileliğimde kendisi baktı detaylıya ücret şuan 2000 falan olmadı gerek
inarches Esranur_shn16 Kasım ayında yaptırmıştım nakit 1400 kart ile 1500 dü ve 21-24 haftaları arasında gelmenizi istiyorlardı bende 20. Haftada gitmek için aradım 21. Haftanızı doldurun ondan sonra gelin dediler
Ecnrclk Perşembe günü tomokayda yaptırdım tek gebelik 2750 dediler doktorda çok güler yüzlü iyi bir doktordu yarım saat baktı oğlumun herşeyine
Cennet_kusum16 FSM de Ahmet Yılmaz var. 2 ay önce yaptırdik 2000 TL ydi. 1 saat bakıyor. CD, rapor ve renkli resim veriyor. Ayrıntılı bakıyor tavsiye ederim.
Dlk1616 Ben aliye Balkan ozmene aldım 2500 dedi bide sonomar var nakit 1800 kartla 2000 binmiş demin öğrendim fiyatı kararsız kaldım hangisine gitsem diye
Gkl Doruk Nilüferde Prof. Dr. Naile Bolca Topal ı ayrıntılı ultrason için öneririm. Çok naif, çok ilgili ve bu konudaki deneyimini kesinlikle hissettiriyor.