Mervekus2402 Kızlar isim yazılı hastane çıkışı böyle aldım. Birde 3 tane böyle takım aldım. Ama az kalır sanırım. Birde ben hep 3-6 ay alıyorum. 0-1 yada 1-3 almıyorum küçülür hemen diye iyi mi yapıyorum? Böyle soft,pastel tonlarda önerceğiniz başka takımlar var mı?
BabyAta Mervekus2402 bence büyük almışsınız tamam çabuk büyüyorlar ama ilk ay için 3-6 çok büyük en azından 4 5 takım veya tulum yenidoğan olmalı yani ben öyle aldım. Öyle bebeğin üzerinde kocaman üstüne oturmayan kıyafetleri sevmiyorum içinde kayboluyor yazık. 0-3 olarakta aldım. 3-6da aldım ama ilk aylar olmaz onlar bebişe
Serendipity16 Mervekus2402 ebebeğin takımları genelde soft oluyor ama bence yenidoğanda alın doğar doğmaz ne giyecek çocuk 40 günde olsa giyiyorlarmış
Aybarssena Çok az olmuş bence çünkü sadece hastaneye 3 4 takım götürüyoruz zaten. Ayrıca birkaç yeni doğn ve 0-3 ay da almalısınız yeni doğan bebeğe 3-6 ay çok büyük olmaz mı? Sonuçta bol oldugu için tenine değmeyecek kıyafeti üşür bence
Mervekus2402 Aybarssena Bunları almıştım 0-1 yada 1-3 y bunlar bu kadar yeterli olur mu daha alayım mı
Papatya123_ Limonlukekkk yok canım fazla değil ilk bebeğim de 3 veya 4 takım birde tulumlu takım koymuştum çok olmuyor altına çok yapıyor bebek o yüzden değiştirirken vs kirletebilir o yüzden hastaneye 3 4 takım iyi olur yedekli olması bence 🌸 çok güzel aldıklarınız güzel günlerde sağlıkla giysin bebiş İnşAllah 🤲🏻💕
Aybarssena Limonlukekkk bilmiyorum. Ebeye sordum ben ilk giydirdiğimiz takımı 2 saat sonra değiştirin diyoruz dedi. 2 takım da yedek getir dedi kusabilir kakası çıkabilir yani çorap özellikle bol koy lazım oluyo ayaklarındsn çıkıyo yere düşüyor bir daha kullanılmıyor dedi
BabyAta Mervekus2402 çok güzeller 😍 yeterli olur bence iç zıbında ekleyebilirsiniz bunlara sıfır kol olarak 😊
Mervekus2402 BabyAta evet iç zıbında aldım. Dış zıbın takımda alıcam biraz. Alttan çıtçıtlı body de alayım biraz daha o zaman yeterli olcak sanırım🌸
BabyAta Mervekus2402 evet evet yeter bencede doğduktan sonrada alınır, şimdilik ilk 3 ay götürecek kadar olsa yeter 🥰 kız bebis için ne güzel Şeyler var yaaa sağlıkla alın kucağınıza 🙏
azracan20 Mervekus2402 özellikle alttan çıtçıtlı zıbın bir kaç tane al canım o çok lazım oluyor devamlı sıçıyor bu bebişler 😂
Mervekus2402 BabyAta evet kız için çook çeşit var gerçekten🙏🏻🙏🏻 ayy inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🥰🥰🥰