Kadriye_cnck Haftadayım sürekli yorgun ve uykuluyum. Halsizim hiç bir şey yapasım gelmiyor. Benim gibi olan var mı?
Cerenglr Kadriye_cnck yalnız değilsin dönem dönem bunlar oluyor tabiki yat dinlen ama kendinide biraz hareket için zorla ben öyle yapmaya çalışıyorum daha iyi hissediyorum 🙂
1bebe1meow Kadriye_cnck Bennnn 😢 elimde daha doğurmadan sabaha kadar beşik mi salladın laflarını duyar oldum iliklerime kadar yorgunum bazen su içmeye bile takatim olmuyor hamilelikten önce zor bir iş yapınca böyle bi yorulmak yok diyordum ama Asıl yorgun hissetmek buymuş Bazen uyusam bi daha doğum yaparken uyansam istiyorum :))
Boncukk123 Kadriye_cnck o haftalarda bende öyleydim suan 28.haftadayım bazen bir uyku yorgunluk geliyor hep uyumak istiyorum yerin önemi yok olduğum yere yıgılasım geliyor canım dönem dönem gecıp geri geliyor bu haller
Canan_bakal0703 Kadriye_cnck bu uyku yuzunden evi yaka yazdim dim ya hic bir belirtim yok hamilelik le sadece uyku var
Eminesendur Bende bu ara hep öyleyim ya sabah uyanıyorum sanki hiç uyumamışım kahve içiyorm banamısın demiyor ilk hamileliğimde bu kadar değildi ama
Dlar Oluyormuş ne yazık ki canım ben normalde çok hareketli biriyimdir iş yapmadan duramam o kadar yorgun oluyorum ki bazen yerimden kalkamıyor um sen düşün 20+2 haftaligiz başından beri böyleyim esnemelerim de bitmiyor